
Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri Bilgilendirme Toplantısı
- Üniversitemiz
- Haberler
- Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketleri B...

Ekleme Tarihi :25.01.2023 12:24
Güncelleme Tarihi: 06.12.2022 00:00
Görüntüleme Sayısı :701
Üniversitemiz dış ilişkiler birimi tarafından fakültemizde Öğrenci – Öğrenim ve Staj Hareketliliği Bilgilendirmesi, Uluslararası Proje Hareketliliği, Erasmus+ Anlaşmaları, yeni faaliyetler ve değişiklikler hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı.
Sunumun son bölümünde Öğr. Gör. Funda Özbakır, Öğr. Gör. Göksel Coşkun ve Öğr. Gör. Gökberk Çapraz bölüm koordinatörleri ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.









Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Öğrenci Konseyi Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriLisans
Yandal Programı Staj-Uygulama Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Çift Anadal Programı (ÇAP) Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet AnketiTezli Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Ders Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Bologna Bilgi Sistemi Sık Sorulan SorularTezsiz Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Bologna Bilgi Sistemi Sık Sorulan SorularÖğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Yatay Geçiş Burs ve Kredi Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.