GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
Anabilim Dalı Başkanı
Doç. Dr. Önder YAYLA
Uzmanlık Alanları: Gastronomi Turizmi, Türk Mutfak Kültürü, Gastronomi Coğrafyası, Lezzet Anlayışı, Araştırma Yöntemleri
+90 328 827 10 00-5824
onderyayla@osmaniye.edu.tr
onderyayla@korkutata.edu.tr


Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Uzmanlık Alanları: 
+90 328 827 10 00-5824
meraluzulmez@osmaniye.edu.tr
meraluzulmez@korkutata.edu.tr


Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN
 Uzmanlık Alanları:
+90 328 827 10 00-
firuzeceylan@osmaniye.edu.tr
firuzeceylan@korkutata.edu.tr


Dr. Öğr. Üyesi Tülin EKER
Uzmanlık Alanları:
+90 328 827 10 00-
tulinsahin@osmaniye.edu.tr
tulinsahin@korkutata.edu.tr


Öğr. Üyesi Şeyda YAYLA
Uzmanlık Alanları:
+90 328 827 10 00-5824
seydayayla@osmaniye.edu.tr
seydayayla@korkutata.edu.tr


Öğr. Görevlisi Nuran DURUK
Uzmanlık Alanları:
+90 328 827 10 00-
nuranduruk@osmaniye.edu.tr
nuranduruk@korkutata.edu.tr


 

Görüntülenme Sayısı: 143