![]() |
Anabilim Dalı Başkanı |
| Doç. Dr. Önder YAYLA | |
| Uzmanlık Alanları: Gastronomi Turizmi, Türk Mutfak Kültürü, Gastronomi Coğrafyası, Lezzet Anlayışı, Araştırma Yöntemleri | |
|
+90 328 827 10 00-5824
|
|
|
onderyayla@osmaniye.edu.tr
|
|
|
onderyayla@korkutata.edu.tr
|
![]() |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
| Uzmanlık Alanları: | |
|
+90 328 827 10 00-5824
|
|
| meraluzulmez@osmaniye.edu.tr | |
| meraluzulmez@korkutata.edu.tr |
![]() |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
| Uzmanlık Alanları: | |
|
+90 328 827 10 00-
|
|
|
firuzeceylan@osmaniye.edu.tr
|
|
|
firuzeceylan@korkutata.edu.tr
|
![]() |
Dr. Öğr. Üyesi Tülin EKER |
| Uzmanlık Alanları: | |
|
+90 328 827 10 00-
|
|
|
tulinsahin@osmaniye.edu.tr
|
|
|
tulinsahin@korkutata.edu.tr
|
![]() |
Öğr. Üyesi Şeyda YAYLA |
| Uzmanlık Alanları: | |
|
+90 328 827 10 00-5824
|
|
|
seydayayla@osmaniye.edu.tr
|
|
|
seydayayla@korkutata.edu.tr
|
![]() |
Öğr. Görevlisi Nuran DURUK |
| Uzmanlık Alanları: | |
|
+90 328 827 10 00-
|
|
|
nuranduruk@osmaniye.edu.tr
|
|
|
nuranduruk@korkutata.edu.tr
|
Görüntülenme Sayısı: 143






