OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI
ÖĞRETİM ÜYELERİ
Anabilim Dalı Başkanı
Doç. Dr. Önder YAYLA
Uzmanlık Alanları  Gastronomi Tırizmi, Türk Mutfak Kültürü, Gastronomi Coğrafyası, Lezzet Anlayışı, Araştırma Yöntemleri
  +90 328 827 10 00-5820
onderyayla@osmaniye.edu.tr
onderyayla@korkutata.edu.tr






 
 
Doç. Dr. Önder YAYLA
Uzmanlık Alanları Gastronomi Tırizmi, Türk Mutfak Kültürü, Gastronomi Coğrafyası, Lezzet Anlayışı, Araştırma Yöntemleri
  +90 328 827 10 00-5821
onderyayla@osmaniye.edu.tr
onderyayla@korkutata.edu.tr





Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Uzmanlık Alanları  
  +90 328 827 10 00-5823
meraluzulmez@osmaniye.edu.tr
meraluzulmez@korkutata.edu.tr






 
 
Dr. Öğretim Üyesi Firuze CEYLAN
Uzmanlık Alanları  
  +90 328 827 10 00-
firuzeceylan@osmaniye.edu.tr
firuzeceylan@korkutata.edu.tr






Dr. Öğretim Üyesi Tulin EKER
Uzmanlık Alanları  
  +90 328 827 10 00-
tulinsahin@osmaniye.edu.tr
tulinsahin@korkutata.edu.tr






   
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA
Uzmanlık Alanları  
  +90 328 827 10 00-5824
seydayayla@osmaniye.edu.tr
seydayayla@korkutata.edu.tr





  Öğr. Gör. Nuran DURUK
Uzmanlık Alanları  
  +90 328 827 10 00-
nuranduruk@osmaniye.edu.tr
nuranduruk@korkutata.edu.tr

 

Görüntülenme Sayısı: 3