T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
1. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
|
GMS117 Beslenmenin Temel İlkeleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143 |
GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:143 |
|||||
Salı |
TDL101 Türk Dili 1 Öğr. Gör. Funda YILDIRIM Online
|
GMS113 Turizme Giriş Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik:143 |
GMS107 Genel Muhasebe Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN Derslik:143 |
|||||
Çarşamba |
|
|
GMS105 Genel Ekonomi Doç. Dr. Nermin BAHŞİ Derslik:143 |
|
||||
Perşembe |
|
YDL 101 İngilizce I Doç. Dr. Yasin KARACA Online |
ATA101 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan Online |
|||||
Cuma |
|
|
|
|
DOY101 Dijital Okur Yazarlık Arş. Gör. Dr. Orçun KEÇECİ Online |
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
2. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Toplantı salonu 1
|
GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Toplantı salonu 1 |
||||||
Salı |
GMS209 Mesleki İng I Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: 143 |
GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: 251
|
GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik:251 |
GMS237 Gastronomi Tarihi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251
|
||||
Çarşamba |
|
GMS205 Yiyecek İçecek Yönetimi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 143 |
GMS225 Gastronomi Turizmi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251
|
|
||||
Perşembe |
GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: 251
|
GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2 |
|
|
|
|
||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
3. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
||
Pazartesi |
GMS329 Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 2 |
GMS327 Besin Üretim Teknolojisi Samet TAŞ Derslik: Toplantı salonu 2
|
GMS305 Besin Kimyası Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 2
|
|
||||||
Salı |
GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 1 |
GMS331 Hamur Ürünleri Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2 |
||||||||
Çarşamba |
|
GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 1 |
GMS307 Servis Teknikleri Ergin FİDAN Derslik: Toplantı salonu 1 |
|
||||||
Perşembe |
Mesleki İngilizce III Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: 143 |
GMS321 Girişimcilik Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik:143 |
GMS329 Turizm Pazarlaması
Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: Toplantı salonu 2 |
|
|
|||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
||
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
4. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme Samet TAŞ Derslik: 251 |
GMS417 Gastronomi Sosyolojisi Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ Derslik: 251 |
|
|
||||
Salı |
GMS413 Birey ve Lezzet Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2
|
GMS401 Bilimsel Araştırma Yöntemleri Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 2 |
GMS421 Miksoloji Doç. Dr. Önder YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1
|
|||||
Çarşamba |
GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup) Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: 251 |
GMS405 Deneysel Pişirme Yöntemleri Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 2
|
||||||
Perşembe |
GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı Ergin FİDAN Derslik:251 |
GMS411 Yöresel Mutfaklar Öğr. Gör. Şeyda YAYLA Derslik: Toplantı salonu 1
|
||||||
|
GMS429 Gastronomi Yazarlığı Arş. Gör. Dr. Merve ONUR Derslik: Toplantı salonu 1
|
|||||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
Görüntülenme Sayısı: 863