T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

1. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

GMS117 Beslenmenin Temel İlkeleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:143

Salı

            TDL101 Türk Dili 1

Öğr. Gör. Funda YILDIRIM

Online

 

GMS113 Turizme Giriş

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik:143

GMS107 Genel Muhasebe

Öğr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

Derslik:143

Çarşamba

 

 

GMS105 Genel Ekonomi

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

Derslik:143

 

Perşembe

 

YDL 101 İngilizce I

Doç. Dr. Yasin KARACA

Online

ATA101 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Tan

Online

Cuma

 

 

 

 

DOY101 Dijital Okur Yazarlık

Arş. Gör. Dr. Orçun KEÇECİ

Online

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

 

 

 

 

 

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

 

GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (2.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Toplantı salonu 1

Salı

GMS209 Mesleki İng I

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 143

GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: 251

 

GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik:251

GMS237 Gastronomi Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

Çarşamba

 

GMS205 Yiyecek İçecek Yönetimi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 143

GMS225 Gastronomi Turizmi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

 

Perşembe

GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: 251

 

GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

 

 

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

 3. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS329 Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

GMS327 Besin Üretim Teknolojisi

Samet TAŞ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

GMS305 Besin Kimyası

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Salı

GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 1

GMS331 Hamur Ürünleri

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

Çarşamba

 

GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 1

GMS307 Servis Teknikleri

Ergin FİDAN

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Perşembe

Mesleki İngilizce III

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: 143

GMS321 Girişimcilik

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik:143

GMS329 Turizm Pazarlaması

 

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: Toplantı salonu 2

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

                     

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)

4. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Samet TAŞ

Derslik: 251

GMS417 Gastronomi Sosyolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

Derslik: 251

 

 

Salı

GMS413 Birey ve Lezzet

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

 

GMS401 Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 2

GMS421 Miksoloji

Doç. Dr. Önder YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Çarşamba

GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları (1.Grup)

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: 251

GMS405 Deneysel Pişirme Yöntemleri

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 2

 

Perşembe

GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

Ergin FİDAN

Derslik:251

GMS411 Yöresel Mutfaklar

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Derslik: Toplantı salonu 1

 

 

GMS429 Gastronomi Yazarlığı

Arş. Gör. Dr. Merve ONUR

Derslik: Toplantı salonu 1

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

 

Görüntülenme Sayısı: 863