T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı

Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

 

 

 

 

 

 

Salı

GMS851-Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

GMS813-Coğrafi İşaret Projeleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

 

 

Çarşamba

 

 

GMS811-Mutfak Sosyolojisi

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

GMS823-Sürdürülebilir Gastronomi

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

Perşembe

GMS801-Uzmanlık Alan Dersi

Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

GMS803-Uzmanlık Alan Dersi

Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

Cuma

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Önder YAYLA

Seminer Salonu

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI…

 

 İndirilebilir form için tıklayınız.

 

Görüntülenme Sayısı: 767