T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

 

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Önder YAYLA 

Derslik- Seminer Salonu 

 

 

     

Salı

GMS851-Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği 

Doç. Dr. Önder YAYLA 

Derslik-Seminer Salonu

GMS813- Coğrafi İşaret Projeleri 

Doç. Dr. Önder YAYLA 

Derslik-Seminer Salonu

 

 

Çarşamba

 

 

GMS811- Mutfak Sosyolojisi  

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Derslik-Seminer Salonu

GMS823- Sürdürülebilir Gastronomi  

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Derslik-Seminer Salonu

Perşembe

GMS801-Uzmanlık Alan Dersi 

Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Derslik-Seminer Salonu

GMS803-Uzmanlık Alan Dersi 

Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Derslik-Seminer Salonu

Cuma

DAN801-Danışmanlık

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Derslik- Seminer Salonu 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formu 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI  BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

 

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

 

 

 

 

     

Salı

 

 

 

 

 

 

 

 

Çarşamba

 

 

 

 

 

 

 

 

Perşembe

 

 

 

 

 

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formu 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI  BÖLÜM BAŞKANLIĞI…


Görüntülenme Sayısı: 957