|
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı
|
|
Günler/Saat
|
08.10-09.00
|
09.10-10.00
|
10.10-11.00
|
11.10-12.00
|
13.10-14.00
|
14.10-15.00
|
15.10-16.00
|
16.10-17.00
|
|
Pazartesi
|
|
|
|
DAN801-Danışmanlık
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik- Seminer Salonu
|
|
|
|
|
|
Salı
|
GMS851-Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik-Seminer Salonu
|
GMS813- Coğrafi İşaret Projeleri
Doç. Dr. Önder YAYLA
Derslik-Seminer Salonu
|
|
|
|
Çarşamba
|
|
|
GMS811- Mutfak Sosyolojisi
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Derslik-Seminer Salonu
|
GMS823- Sürdürülebilir Gastronomi
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Derslik-Seminer Salonu
|
|
Perşembe
|
GMS801-Uzmanlık Alan Dersi
Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Derslik-Seminer Salonu
|
GMS803-Uzmanlık Alan Dersi
Doç. Dr. Önder YAYLA/Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Derslik-Seminer Salonu
|
|
Cuma
|
DAN801-Danışmanlık
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ
Derslik- Seminer Salonu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formu 
|
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
|