Adı Soyadı |
Görevi |
Kurumu |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Akademik Alt Birim Kurulu Başkanı |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi |
Dr. Öğr. Üyesi Tülin EKER |
Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Elemanı |
Onur YÜKSEL |
Raportör |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Sekreteri |
Ahmet DEMİR |
Bölüm Öğrenci Temsilcisi |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları İkinci Sınıf Öğrencisi |
Fatma KARADAĞ |
Mezun Temsilcisi |
Zeus Cafe Yöneticisi |
Pınar YALDIZ |
Özel Sektör Temsilcisi |
Anemon Grand Adana Otel Genel Müdür Yardımcısı |
Ali KÜPELİ |
Özel Sektör Temsilcisi |
Osmaniye Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri Yöneticisi |
Halef NOYAN |
Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi |
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Gençlik Kolları Başkanı |
Yaşar SAYGILI |
Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi |
Kahramanmaraş Profesyonel Aşçılar ve Yetiştirme Derneği (KAPADER) Başkanı |
Dr. Muhittin ÇAVUŞOĞLU |
Üniversite Temsilcisi |
Güney Florida Üniversitesi (University of South Florida) Konaklama ve Spor Yönetimi Okulu (School of Hospitality and Sport Management) Öğretim Üyesi |
Doç. Dr. Merve ÖZGÜR GÖDE |
Üniversite Temsilcisi |
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı |
Ümit KESME |
Kamu Kurum Temsilcisi |
Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü |
Görüntülenme Sayısı: 10