Adı Soyadı

Görevi

Kurumu

Doç. Dr. Önder YAYLA

Akademik Alt Birim Kurulu Başkanı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı

Öğr. Gör. Şeyda YAYLA

Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı

Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ

Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi

Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN

Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi

Dr. Öğr. Üyesi Tülin EKER

Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Üyesi

Öğr. Gör. Nuran DURUK

Akademik Alt Birim Kurulu Üyesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Öğretim Elemanı

Onur YÜKSEL

Raportör

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Sekreteri

Ahmet DEMİR

Bölüm Öğrenci Temsilcisi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları İkinci Sınıf Öğrencisi

Fatma KARADAĞ

Mezun Temsilcisi

Zeus Cafe Yöneticisi

Pınar YALDIZ

Özel Sektör Temsilcisi

Anemon Grand Adana Otel Genel Müdür Yardımcısı

Ali KÜPELİ

Özel Sektör Temsilcisi

Osmaniye Belediyesi Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri Yöneticisi

Halef NOYAN

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Gençlik Kolları Başkanı

Yaşar SAYGILI

Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi

Kahramanmaraş Profesyonel Aşçılar ve Yetiştirme Derneği (KAPADER) Başkanı

Dr. Muhittin ÇAVUŞOĞLU

Üniversite Temsilcisi

Güney Florida Üniversitesi (University of South Florida) Konaklama ve Spor Yönetimi Okulu (School of Hospitality and Sport Management) Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Merve ÖZGÜR GÖDE

Üniversite Temsilcisi

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı

Ümit KESME

Kamu Kurum Temsilcisi

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü

Görüntülenme Sayısı: 10