GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ STAJ |
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne bağlı Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde lisans düzeyinde öğrenim gören Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin eğitim-öğretim programı doğrultusunda meslek derslerinde almış oldukları teorik bilgileri mesleki çalışma alanlarında uygulayabilmeleri için staj yapmaları gerekmektedir. Stajın amacı, öğrencilerimizin, bölüm ile ilgili teorik bilgileri kullanarak güncel çalışmalar yapmak, uygulama alanında bilgi, beceri ve mesleki deneyim sahibi olmaktır. Bölüm öğrencilerimiz, 6. yarıyılın sonunda veya 8. yarıyılın sonunda staj komisyonu tarafından onaylanan 45 iş günü olan stajlarını yapabilirler. |
OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğrenci Staj Yönergesi için tıklayınız. |
Görüntülenme Sayısı: 451