
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Akade...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı kapanış toplantısını bölüm akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Toplantıda, tamamlanan yarıyılın genel değerlendirmesi yapılarak eğitim-öğretim faaliyetleri, yürütülen araştırmalar, öğrenci etkinlikleri ve bölümün gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar ele alındı. Ayrıca karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu ve gelecek dönem için hedefler belirlendi.
Toplantının açılışında Bölüm Başkanı Doç. Dr. Önder YAYLA, bahar yarıyılında yürütülen başarılı çalışmalar ve katkılarından dolayı tüm öğretim elemanlarına teşekkür ederek, yeni dönemde de iş birliği ve dayanışma içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.
Bölüm düzeyinde gerçekleştirilen toplantının ardından, Fakültemizde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay UZUN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet CİHANGİR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ömer SAYLAR ve diğer bölüm başkanlarının katılımıyla Birim Akademik Kurul Toplantısı yapıldı. Bu toplantıda fakülte genelinde yürütülen akademik ve idari çalışmalar ile gelecek dönem hedefleri ele alındı, görüş ve öneriler paylaşıldı.
Toplantılar, katılımcıların katkılarıyla zenginleşen verimli bir istişare ortamında tamamlandı ve iyi dileklerle sona erdi.