
GASTRONOMİ KULÜBÜ ŞANLIURFAYA TEKNİK GEZİ DÜZENLEDİ
- Üniversitemiz
- Haberler
- GASTRONOMİ KULÜBÜ ÅžANLIURFAYA TEKNİK GEZİ DÃ...

Ekleme Tarihi :04.05.2024 19:31
Güncelleme Tarihi: 04.05.2024 19:31
Görüntüleme Sayısı :722

OKÜ Gastronomi Kulübü öÄŸrencileri 18.04.2024 tarihinde Åžanlıurfa'ya gezi düzenledi. Gezide öÄŸrenciler Åžanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.




Yönetim
Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Bölüm Kurulu Akademik Bölüm Kurulu Bölüm Komisyonları Bölüm Koordinatörleri ve Temsilcileri İdari Birimler Önceki Bölüm BaşkanlarıDanışma Kurulları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Danışma Kurulu Öğrenci Danışma KuruluLisans
Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Öğrenci Konseyi Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriLisans
Yandal Programı Staj-Uygulama Mezuniyet Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Çift Anadal Programı (ÇAP) Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet AnketiTezli Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Ders Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Bologna Bilgi Sistemi Sık Sorulan SorularTezsiz Yüksek Lisans
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyeleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Ders Programı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders Listesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezsiz Yüksek Lisans Programı Ders İçerikleri Bologna Bilgi Sistemi Sık Sorulan SorularÖğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Yatay Geçiş Burs ve Kredi Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.