T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ)
1. Sınıf Ara Sınav Takvimi
|
S/N |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
|
1 |
11.11.2025 |
09:00 |
GMS851-Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği |
Seminer Salonu |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
2 |
11.11.2025 |
13:00 |
GMS813-Coğrafi İşaret Projeleri |
Seminer Salonu |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
3 |
12.11.2025 |
11:00 |
GMS811-Mutfak Sosyolojisi |
Seminer Salonu |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
- |
|
4 |
12.11.2025 |
14:00 |
GMS823-Sürdürülebilir Gastronomi |
Seminer Salonu |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
- |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI |
|||||||
İndirilebilir form için tıklayınız.
04.11.2025 Görüntülenme Sayısı: 28
