T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
1. Sınıf Ara Sınav Takvimi
|
S/N |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
|
1 |
10.11.2025 |
08:00 |
GMS107-Genel Muhasebe |
D-251 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
2 |
10.11.2025 |
13:00 |
GMS119-Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş |
D-143 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
3 |
10.11.2025 |
15:00 |
ATA101-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN |
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
|
4 |
11.11.2025 |
10:00 |
GMS127-Kariyer Planlama ve GeliÅŸtirme |
D-143 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
|
5 |
11.11.2025 |
13:00 |
GMS121-Turizme GiriÅŸ |
D-143 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
6 |
12.11.2025 |
09:00 |
DOY101-Dijital Okuryazarlık |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
7 |
12.11.2025 |
11:00 |
GMS123-Beslenmenin Temel İlkeleri |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
8 |
13.11.2025 |
08:00 |
GMS105-Genel Ekonomi |
D-251 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
- |
|
9 |
13.11.2025 |
10:00 |
TDL101-Türk Dili I |
D-143 |
Öğr. Gör. Esra CAFRİ TUT |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
|
10 |
13.11.2025 |
15:00 |
GMS125-Üniversite Hayatına Giriş |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
11 |
14.11.2025 |
15:00 |
YDİ101-Yabancı Dil: İngilizce I |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Tülin EKER |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI |
|||||||
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
2. Sınıf Ara Sınav Takvimi
|
S/N |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
|
1 |
10.11.2025 |
14:00 |
GMS225-Gastronomi Turizmi |
D-143 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
2 |
10.11.2025 |
16:00 |
GMS205-Yiyecek İçecek Yönetimi |
D-143 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
3 |
11.11.2025 |
14:00 |
GMS231-Baharat ve Kahve Kültürü |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
4 |
11.11.2025 |
16:00 |
GMS209-Mesleki İngilizce 1 |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
|
5 |
12.11.2025 |
10:00 |
GMS211-Temel Mutfak Uygulamaları |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
6 |
12.11.2025 |
14:00 |
GMS215-Temel Sanat ve Estetik Bilgisi |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
|
7 |
12.11.2025 |
16:00 |
GMS227-İletişim ve İnsan İlişkileri |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
8 |
13.11.2025 |
14:00 |
GMS213-Gıda Mikrobiyolojisi |
D-143 |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
|
9 |
13.11.2025 |
16:00 |
GMS235-Kültür ve Turizm |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI |
|||||||
|
|
|||||||
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
3. Sınıf Ara Sınav Takvimi
|
S/N |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanı |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
|
1 |
10.11.2025 |
10:00 |
GMS325-Gıda Coğrafyası |
D-143 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
2 |
10.11.2025 |
13:00 |
GMS329-Turizm Pazarlaması |
D-251 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
3 |
11.11.2025 |
10:00 |
GMS309-Mesleki İngilizce III |
D-251 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
4 |
11.11.2025 |
13:00 |
GMS311-Gıda Muhafaza Teknikleri |
D-251 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
|
5 |
12.11.2025 |
09:00 |
GMS331-Hamur Ürünleri |
D-251 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
6 |
12.11.2025 |
11:00 |
GMS307-Servis Teknikleri |
D-251 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
|
7 |
13.11.2025 |
09:00 |
GMS301-Mutfak Hizmetleri Uygulaması II |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
- |
|
8 |
13.11.2025 |
11:00 |
GMS321-GiriÅŸimcilik |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
- |
|
9 |
13.11.2025 |
15:00 |
GMS305-Besin Kimyası |
D-251 |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI |
|||||||
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı (NÖ)
4. Sınıf Ara Sınav Takvimi
|
S/N |
Tarih ve Gün |
Saat |
Ders Kodu ve Ders Adı (Varsa Şube Adı) |
Sınav Salonu |
Ders Öğretim Elemanları |
1. Gözetmen |
2. Gözetmen |
|
1 |
10.11.2025 |
09:00 |
GMS401-Bilimsel Araştırma Yöntemleri |
D-143 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
2 |
10.11.2025 |
11:00 |
GMS421-Miksoloji |
D-143 |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
Doç. Dr. Önder YAYLA |
- |
|
3 |
11.11.2025 |
09:00 |
GMS403-Dünya Mutfak Uygulamaları |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
- |
|
4 |
11.11.2025 |
11:00 |
GMS411-Yöresel Mutfaklar |
D-143 |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
Öğr. Gör. Şeyda YAYLA |
- |
|
5 |
11.11.2025 |
15:00 |
GMS417-Gastronomi Sosyolojisi |
D-143 |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
Doç. Dr. Meral ÜZÜLMEZ |
- |
|
6 |
12.11.2025 |
13:00 |
GMS427-Yenilebilir Yabani Otlar |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
- |
|
7 |
12.11.2025 |
15:00 |
GMS405-Deneysel Pişirme Yöntemleri |
D-143 |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
Dr. Öğr. Üyesi Firuze CEYLAN |
- |
|
8 |
13.11.2025 |
10:00 |
GMS423-Restoran İşletmeciliği |
D-251 |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Öğr. Gör. Mehmet BALCILAR |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
|
9 |
13.11.2025 |
13:00 |
GMS431-Vejetaryen ve Diyet Mutfağı |
D-143 |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
Öğr. Gör. Nuran DURUK |
- |
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLIĞI |
|||||||
İndirilebilir form için tıklayınız.
04.11.2025 Görüntülenme Sayısı: 203
