T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ YARIYILI FİNAL SINAV PROGRAMI
SINAV TARİHİ |
Sınav Saati |
1.Sınıf
|
Sınav Saati |
2.Sınıf |
Sınav Saati |
3. Sınıf |
SINAV SAATİ |
4.Sınıf |
06.01.2025 PAZARTESİ |
13.00 14:00 (D:143 251)
|
ATA101 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi ÇaÄŸlar Tan
|
12.00 (D:143) |
GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
11.00 (143) |
Hamur Ürünleri ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
14.00 (D:143) |
GMS405 Deneysel PiÅŸirme Yöntemleri Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR
|
16:15 17:00 (143 251) |
TDL101 Türk Dili 1 ÖÄŸr. Gör. Funda YILDIRIM
|
09.00 (D:143)
|
GMS205 Yiyecek İçecek Yönetimi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
10.00 (D:143)
|
Turizm Pazarlaması
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez |
15.00 (143)
|
GMS429 Gastronomi Yazarlığı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR |
|
07.01.2025 SALI |
11:00 12:00
(D:143 D:251) |
YDL 101 İngilizce I Doç. Dr. Yasin KARACA
|
10.00 (D:143)
|
GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
13.00 (D:143) |
GMS327 Besin Üretim Teknoloisi Samet TAÅž
|
14.00 (D:143) |
GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme Samet TAÅž |
09.30 (D:143 D:251)
|
GMS107 Genel Muhasebe
ÖÄŸr. Gör. Sultan EROL AYGÜN
|
15:00 (143) |
Birey ve Lezzet ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
|||||
08.01.2025 ÇARÅžAMBA |
13.00 14:00 (D:143) |
Genel Ekonomi
Doç. Dr. Nermin BahÅŸi
|
11.00 (D:143)
|
GMS225 Gastronomi Turizmi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
10.00 (D:143)
|
GMS305 Besin Kimyası Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ |
14.30 (D:143)
|
GMS401 Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri Doç. Dr. Önder YAYLA
|
12.00 (D:143) |
GMS321 GiriÅŸimcilik Doç. Dr. Önder YAYLA |
10.00 ( U.M)
|
GMS421 Miksoloji Doç. Dr. Önder YAYLA
|
SINAV TARİHİ |
Sınav Saati |
1.Sınıf
|
Sınav Saati |
2.Sınıf |
Sınav Saati |
3. Sınıf |
SINAV SAATİ |
4.Sınıf |
13.01.2025 PAZARTESİ |
12:00 (D:143 D:251) |
DOY101 Dijital Okur Yazarlık ArÅŸ. Gör. Dr. Orçun KEÇECİ
|
11.00 (D:143) |
GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR
|
10.00 (D:143)
|
GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR
|
15:00 (143) |
Yöresel Mutfaklar ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
14.00 (D:143 D:251) |
GMS113 Turizme GiriÅŸ 1.Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
13.00 (D:143 D:251) |
GMS209 Mesleki İngilizce I 1.Doç. Dr. Önder YAYLA
|
|||||
14.01.2025 SALI |
12:00 (D:143 D:251)
|
GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GiriÅŸ 1. Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR
|
10.00 (D:143) |
GMS237 Gastronomi Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
11.00 (D:143) |
GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR |
14.00 (D:143) |
GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
13:00 (D:143)
|
Mesleki İngilizce III Doç. Dr. Önder YAYLA
|
|||||||
15.01.2025
ÇARÅžAMBA |
11: 00 (D:143) (D:251)
|
GMS117 Beslenmenin Temel İlkeleri
1. Dr. ÖÄŸr. Üyesi Merve ONUR
|
10.00 (D:143) |
GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA
|
15.00 (D:143)
|
GMS307 Servis Teknikleri Ergin FİDAN
|
12.00 (143) |
Gastronomi Sosyolojisi
Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ
|
13.00 (143) |
Meslek EtiÄŸi
ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA |
14.00 (D:143)
|
GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı Ergin FİDAN
|
indirilebilir formu için tıklayınız....Download F%C4%B0NAL%20SINAV%20PROGRAMI.docx
30.12.2024 Görüntülenme Sayısı: 620