Ana Bilim Dalı Başkanı

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

Uzmanlık Alanları: Meyve sebze teknolojisi, Gıda bilim ve teknolojisi, Pestisitler, Mikotoksin


+90 328 827 10 00-5842


fatmahepsag@osmaniye.edu.tr


fatmahepsag@korkutata.edu.tr


Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Ömer SAYLAR

Uzmanlık Alanları: Hidrobiyoloji, ihtiyoloji, ekoloji, çevre ekolojisi

+90 328 827 10 00-5840


omersaylar@osmaniye.edu.tr


omersaylar@korkutata.edu.tr




Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

Uzmanlık Alanları: Gıda mikrobiyolojisi, Gıda Güvenliği, Gıda Biyoteknolojisi


+90 328 827 10 00-5843


emelunal@osmaniye.edu.tr


emelunal@korkutata.edu.tr



Öğretim Üyesi

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

Uzmanlık Alanları: Biyoteknoloji


+90 328 827 10 00-5841


pembecuruk@osmaniye.edu.tr


pembecuruk@korkutata.edu.tr



Öğretim Üyesi

Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

Uzmanlık Alanları: Meyve-Sebze Teknolojisi, Nanoteknoloji, Mikrobiyoloji, Modelleme


+90 328 827 10 00-5845


nurayinan@osmaniye.edu.tr


nurayinan@korkutata.edu.tr



Öğretim Üyesi

Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

Uzmanlık Alanları: Gıda Kimyası, Aroma maddeleri, Fenolik Bileşikler


+90 328 827 10 00-5846


ozlemkilic@osmaniye.edu.tr


ozlemkilic@korkutata.edu.tr



 

Görüntülenme Sayısı: 332