T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı
Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı
|
|
|
|
|
Günler/Saat
|
08.10-09.00
|
09.10-10.00
|
10.10-11.00
|
11.10-12.00
|
13.10-14.00
|
14.10-15.00
|
15.10-16.00
|
16.10-17.00
|
|
|
|
|
Pazartesi
|
GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK /UYG
|
GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
|
|
|
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
Danışmanlık /
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
|
|
|
Salı
|
|
|
|
|
|
Çarşamba
|
|
|
|
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
|
|
|
Perşembe
|
GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
GTB826 Gıda Kontaminantları: Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
GTB826 Gıda Kontaminantları: Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG
|
|
|
|
|
Cuma
|
GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG
|
GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR
|
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formu 
|
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ ANA BİLİM DALI BAŞKANLIĞI…
|