T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı

       

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

       

Pazartesi

GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK /UYG

GTB818 Gıdalarda Primer ve Sekonder Metabolit Analizleri / Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

       

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB804 Uzmanlık Alan Dersi/ 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

Danışmanlık / 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

       

Salı

 

       

Çarşamba

 

 

 

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

GTB802 Uzmanlık Alan Dersi/

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

       

Perşembe

GTB822 Modern Gıda Muhafaza Yöntemleri / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB826 Gıda Kontaminantları:  Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 GTB826 Gıda Kontaminantları: Mikotoksinler/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG

       

Cuma

GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG

GTB 812 İleri Meyve Ve Sebze İşleme Teknolojisi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR 

 

 

 

       

Gıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans Programının yazdırılabilir formu

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ ANA BİLİM DALI BAŞKANLIĞI…

 

 

Görüntülenme Sayısı: 302