T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08:10-09:00

09:10-10:00

10:10-11:00

11:10-12:00

13:10-14.00

14:10-15:00

15:10-16.00

16.10-17:00

Pazartesi

 

GTB102/MATEMATİK 2/

ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI /AMFİ

 

 

Salı

 

GTB106/BİYOTEKNOLOJİ/DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ

 

GTB108/GIDA TEKNOLOJİSİNE GİRİŞ/

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ

Çarşamba

 

GTB104/GIDA KİMYASI/

ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/AMFİ

TBT102/ TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 2/

PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/AMFİ

Perşembe

 

 

TDL102/TÜRK DİLİ/

ÖĞR. GÖR. FUNDA YILDIRIM /UZAKTAN EĞİTİM

ATA102/ ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 2 /DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/UZAKTAN EĞİTİM

Cuma

 

YDL102/İNGİLİZCE 2/

DOÇ. DR. YASİN KARACA /UZAKTAN EĞİTİM

 

 

 

 

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08:10-09:00

09:10-10:00

10:10-11:00

11:10-12:00

13:10-14.00

14:10-15:00

15:10-16.00

16.10-17:00

Pazartesi

 

 

GTB204/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 2 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/248

GTB204/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 2 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/LAB.

Salı

GTB228/ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ /

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/ D248

GTB202/ANALİTİK KİMYA/

ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/D248

GTB224/GIDA BİYOKİMYASI/

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/ D248

GTB226/ TIBBİ VE FONKSİYONEL GIDALAR /

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/ D248

Çarşamba

GTB210/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 2 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/ D248

GTB206/ MESLEKİ İNGİLİZCE 2 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/ D248

GTB212/ HAZIR YEMEK ÜRETİM TEKNOLOJİSİ/

ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/ D248

GTB216/ İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI/

ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/ D248

Perşembe

GTB206/ MESLEKİ İNGİLİZCE 2 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/ D248

 

GTB210/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 2 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/LAB

 

 

Cuma

 

 

.

 

 

 

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08:10-09:00

09:10-10:00

10:10-11:00

11:10-12:00

13:10-14.00

14:10-15:00

15:10-16.00

16.10-17:00

Pazartesi

GTB308/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 2 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

GTB308/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 2 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/LAB.

 

 

Salı

GTB302/ ÖZEL GIDALAR/

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D19

GTB306/ GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ /

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

 

 

GTB320/ ORGANİK GIDA VE TARIM /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19

Çarşamba

GTB310/ BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ /

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

GTB314/ İŞLETME HİJYENİ VE SANİTASYON  /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

GTB304/ GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT/

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

Perşembe

GTB302/ ÖZEL GIDALAR/

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D19

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08:10-09:00

09:10-10:00

10:10-11:00

11:10-12:00

13:10-14.00

14:10-15:00

15:10-16.00

16.10-17:00

Pazartesi

 

GTB404/ YAĞ İŞLEME TEKNOLOJİSİ /

ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18

GTB406/ FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18

GTB406/ FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/LAB.

Salı

 

 

GTB412/ ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18

 

 

Çarşamba

 

GTB402/ENSTRÜMANTAL GIDA ANALİZLERİ /

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D18

GTB416/ MEYVE SUYU VE GAZLI İÇECEK TEKNOLOJİSİ /

DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D18

 

 

Perşembe

 

GTB408/ İSTATİSTİK /

DOÇ.DR. NERMİN BAHŞİ/D18

 

 

Cuma

 

 

GTB410/ MEZUNİYET TEZİ/

BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ

 

 

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Görüntülenme Sayısı: 623