![]() |
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ | |
Gıda Teknolojisi Bölümü |
|
Başlama Tarihi: | |
![]() |
+90 328 827 10 00-5842 |
![]() |
+90 328 827 00 97 |
![]() |
fatmahepsag@osmaniye.edu.tr |
![]() |
fatmahepsag@korkutata.edu.tr |
Doç. Dr. Fatma Hepsağ, lisans eğitimini 1997 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Yüksek lisans derecesini 2004 yılında yine Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda aldı. Doktora eğitimini ise 2015 yılında Harran Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda tamamladı. Akademik kariyerine 2009 yılında Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu’nda Öğretim Görevlisi olarak başladı. 2016 yılında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gıda Teknolojisi Bölümü’nde göreve başladı. 2017-2019 ve 2022 yılından itibaren Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir. |
Güncelleme 23.06.2022 21:22:03
Görüntülenme Sayısı: 501