![]() |
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ |
|
Gıda Teknolojisi Bölümü |
|
![]() |
+90 328 827 10 00-5842 |
![]() |
+90 328 827 00 97 |
![]() |
fatmahepsag@osmaniye.edu.tr |
![]() |
fatmahepsag@korkutata.edu.tr |
Sevgili Öğrencilerimiz, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümüne hoş geldiniz. Bölümümüzde 4 öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisi bulunmaktadır. Gıda Teknolojisi bölümünde aldığınız lisans ve yüksek lisans eğitimlerimizde, gıdanın tarladan son tüketiciye kadar olan tüm süreç öğretilmektedir. Gıda Teknolojisi Bölümünden, gıda sektörünün ihtiyaçlarını karşılayabilecek özelliklere sahip olarak mezun olacak öğrenciler için uygulamalı eğitimlerimiz, bölüm laboratuvarlarımızda yürütülmektedir. Bunun için gıdanın fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik kalite analizlerini, teorik ve uygulamalı olarak incelemekteyiz. Mesleki eğitimin yanı sıra, eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin, sosyal açıdan gelişimi de çok önemlidir. Bizler de Gıda Teknolojisi Bölümü olarak, siz sevgili öğrencilerimizin gıda teknologları için gerekli tüm mesleki donanımları kazanmasını ve mesleğini sektörde en iyi şekilde yerine getirmesini görev edinmiş bulunmaktayız. Bölümümüz öğretim elemanları olarak, mesleki becerilerinizi kazanmanızı sağlamak için her zaman destek olduğumuzu belirtir, bölümümüzde öğrenim gören ve gelecekte görmek isteyen tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. |
Güncelleme 18.06.2022 22:28:27
Görüntülenme Sayısı: 163