T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

 

 

 

 

 

 

11.11.2024

PAZARTESİ

11: 00

(D:143)

(D:251)

 

GMS117 Beslenmenin Temel İlkeleri

 

1.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

  

2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

10.00

(D:143)

GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1. Grup)

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

13.00

(D:143)

 

 

 

 

 

GMS307 Servis Teknikleri

Ergin FİDAN

 

 

 

14.00

(D:143)

 

 

 

 

GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı

Ergin FİDAN

 

11.00-

(143)

 

 

 

GMS429 Gastronomi Yazarlığı

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

09.00

(D:143

D:251)

 

 

 

 

 

 

GMS107 Genel Muhasebe

ÖÄŸr. Gör. Sultan EROL AYGÜN

12.00

(D:251)

GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

15.00

(D:143)

GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

16.00

(D:143)

GMS405 Deneysel PiÅŸirme Yöntemleri

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

12.00

(143)

Hamur Ürünleri

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

 

 

 

 

 

12.11.2024

SALI

13:00

(D:143

D:251)

 

 

 

GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş

1.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

16.00

(D:143)

 

 

 

 

 

GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

12.00

(D:143)

 

 

 

 

 

GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II

ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

09.30 (143)

Yöresel Mutfaklar

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

14:00

(143)

Birey ve Lezzet

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

15.00

(D:143

D:251)

GMS113 Turizme GiriÅŸ

1.Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

2.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR

 

 

 

 

 

11.30

(D:143)

GMS237 Gastronomi Tarihi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

10.00

(D:143)

GMS327 Besin Üretim Teknoloisi

Samet TAÅž

 

11.00

(D:251)

GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme

Samet TAÅž

 

 

 

 

 

 

 

 

13.11.2024

ÇARÅžAMBA

09.00

(D:143)

 

ATA101 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi ÇaÄŸlar Tan

 

 

 

11.00

(D:143)

 

 

 

 

GMS225 Gastronomi Turizmi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

10.00

(D:143)

 

 

 

 

 

 

GMS305 Besin Kimyası

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

16.00

(D:143)

 

GMS401 Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

13.00

(D:143)

Genel Ekonomi

 

Doç. Dr. Nermin BahÅŸi

 

15.00

(D:143)

GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

12.00

(D:143)

GMS321 GiriÅŸimcilik

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

14.00

(D:143)

GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

 

 

 

 

 

 

 

14.11.2024

PERÅžEMBE

 

 

09.00

(D:143)

 

 

 

GMS205 Yiyecek İçecek Yönetimi

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ

 

 

12.00

(D:143)

 

 

 

 

Turizm Pazarlaması

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

12.30

(TOPLANTI SALONU 2)

 

GMS421 Miksoloji

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

 

14.00

Meslek EtiÄŸi

 

ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

 

11.00

(D:143)

GMS209 Mesleki İngilizce I

1.Doç. Dr. Önder YAYLA

2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA

 

10.00

(D:143)

 

Mesleki İngilizce III

Doç. Dr. Önder YAYLA

 

10.00

(251)

Gastronomi Sosyolojisi

 

 

Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez

 

 

 

 

SINAV TARİHİ

Sınav Saati

1.Sınıf

 

Sınav Saati

2.Sınıf

Sınav Saati

3. Sınıf

SINAV SAATİ

4.Sınıf

18.11.2024

PAZARTESİ

09.10

(D:143

D:251)

DOY101 Dijital Okur Yazarlık

ArÅŸ. Gör. Dr. Orçun KEÇECİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.11.2024

SALI

11:00

 

D:143

YDL 101 İngilizce I

Doç. Dr. Yasin KARACA

 

 

 

 

 

 

 

21.11.2024

 

PERÅžEMBE

09:15

11.00

(onlıne)

TDL101 Türk Dili 1

ÖÄŸr. Gör. Funda YILDIRIM

 

 

 

 

 

 

 

Download NWW%20G%C3%9CZ%20V%C4%B0ZE%20PRO%C4%9ERAMI%20(1)%20(1)_2.docx

04.11.2024 Görüntülenme Sayısı: 1048