T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2024-2025 GÜZ YARIYILI VİZE SINAV PROGRAMI
| SINAV TARİHİ | Sınav Saati | 1.Sınıf 
 | Sınav Saati | 2.Sınıf | Sınav Saati | 3. Sınıf | SINAV SAATİ | 4.Sınıf | 
| 
 
 
 
 
 
 11.11.2024 PAZARTESİ | 11: 00 (D:143) (D:251) 
 | GMS117 Beslenmenin Temel İlkeleri 
 1.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 10.00 (D:143) | GMS211 Temel Mutfak Uygulamaları (1. Grup) ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 13.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | GMS307 Servis Teknikleri Ergin FİDAN 
 
 
 | 14.00 (D:143) 
 
 
 
 | GMS431 Vejetaryen ve Diyet Mutfağı Ergin FİDAN 
 | 
| 11.00- (143) 
 
 
 | GMS429 Gastronomi Yazarlığı ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR | |||||||
| 09.00 (D:143 D:251) 
 
 
 
 
 
 | GMS107 Genel Muhasebe ÖÄŸr. Gör. Sultan EROL AYGÜN | 12.00 (D:251) | GMS231 Baharat ve Kahve Kültürü ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 15.00 (D:143) | GMS311 Gıda Muhafaza Teknikleri ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 16.00 (D:143) | GMS405 Deneysel PiÅŸirme Yöntemleri ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | |
| 12.00 (143) | Hamur Ürünleri ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | |||||||
| 
 
 
 
 
 12.11.2024 SALI | 13:00 (D:143 D:251) 
 
 
 | GMS115 Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına GiriÅŸ 1.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 16.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | GMS213 Gıda Mikrobiyolojisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 12.00 (D:143) 
 
 
 
 
 | GMS301 Mutfak Hizmetleri Uygulaması II ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 | 09.30 (143) | Yöresel Mutfaklar ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 
| 14:00 (143) | Birey ve Lezzet ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | |||||||
| 15.00 (D:143 D:251) | GMS113 Turizme GiriÅŸ 1.Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ 2.ArÅŸ. Gör. Dr. Merve ONUR 
 
 
 
 
 | 11.30 (D:143) | GMS237 Gastronomi Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ 
 | 10.00 (D:143) | GMS327 Besin Üretim Teknoloisi Samet TAÅž 
 | 11.00 (D:251) | GMS415 Endüstriyel Mutfak ve Toplu Beslenme Samet TAÅž 
 
 | |
| 
 
 
 
 
 
 13.11.2024 ÇARÅžAMBA | 09.00 (D:143) 
 | ATA101 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Dr. ÖÄŸr. Üyesi ÇaÄŸlar Tan 
 
 
 | 11.00 (D:143) 
 
 
 
 | GMS225 Gastronomi Turizmi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ 
 | 10.00 (D:143) 
 
 
 
 
 
 | GMS305 Besin Kimyası Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ 
 
 | 16.00 (D:143) 
 | GMS401 Bilimsel AraÅŸtırma Yöntemleri Doç. Dr. Önder YAYLA 
 | 
| 13.00 (D:143) | Genel Ekonomi 
 Doç. Dr. Nermin BahÅŸi 
 | 15.00 (D:143) | GMS215 Temel Sanat ve Estetik Bilgisi ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 12.00 (D:143) | GMS321 GiriÅŸimcilik Doç. Dr. Önder YAYLA 
 | 14.00 (D:143) | GMS403 Dünya Mutfak Uygulamaları ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | |
| 
 
 
 
 
 
 
 14.11.2024 PERÅžEMBE | 
 | 
 | 09.00 (D:143) 
 
 
 | GMS205 Yiyecek İçecek Yönetimi Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral ÜZÜLMEZ 
 
 | 12.00 (D:143) 
 
 
 
 | Turizm Pazarlaması 
 Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez | 12.30 (TOPLANTI SALONU 2) 
 | GMS421 Miksoloji Doç. Dr. Önder YAYLA 
 | 
| 
 14.00 | Meslek EtiÄŸi 
 ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA | |||||||
| 
 | 
 | 11.00 (D:143) | GMS209 Mesleki İngilizce I 1.Doç. Dr. Önder YAYLA 2.ÖÄŸr. Gör. Åžeyda YAYLA 
 | 10.00 (D:143) 
 | Mesleki İngilizce III Doç. Dr. Önder YAYLA 
 | 10.00 (251) | Gastronomi Sosyolojisi 
 
 Dr. ÖÄŸr. Üyesi Meral Üzülmez 
 | |
| 
 
 | ||||||||
| SINAV TARİHİ | Sınav Saati | 1.Sınıf 
 | Sınav Saati | 2.Sınıf | Sınav Saati | 3. Sınıf | SINAV SAATİ | 4.Sınıf | 
| 18.11.2024 PAZARTESİ | 09.10 (D:143 D:251) | DOY101 Dijital Okur Yazarlık ArÅŸ. Gör. Dr. Orçun KEÇECİ 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 
 
 19.11.2024 SALI | 11:00 
 D:143 | YDL 101 İngilizce I Doç. Dr. Yasin KARACA 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
| 21.11.2024 
 PERÅžEMBE | 09:15 11.00 (onlıne) | TDL101 Türk Dili 1 ÖÄŸr. Gör. Funda YILDIRIM 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
 | 
Download NWW%20G%C3%9CZ%20V%C4%B0ZE%20PRO%C4%9ERAMI%20(1)%20(1)_2.docx
04.11.2024 Görüntülenme Sayısı: 1253
 
                    
