GIDA TEKNOLOJİSİ
Aday Öğrenci Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English 2025 Aile Yılı
Hakkımızda
Hakkımızda
  • Bölüm Hakkında
  • Bölüm Başkanı Mesajı
  • Misyon ve Vizyon
  • Temel Değerler
  • Politikalar
  • Sayısal Bilgiler
  • İletişim
Yönetim
Yönetim
  • Bölüm Başkanı
  • Bölüm Başkan Yardımcısı
  • Bölüm Kurulu
  • Akademik Bölüm Kurulu
  • Bölüm Komisyonları
  • Bölüm Koordinatörleri
  • İdari Birimler
  • Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Uyum Programı
  • Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
  • Akademik Danışmanlar
  • Ders Programı
  • Ders Listesi
  • Ders İçerikleri
  • Staj-Uygulama
  • Çift Anadal Programı (ÇAP)
  • Yandal Programı
  • Burs ve Kredi
  • Yatay ve Dikey Geçiş
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci
  • Öğrenci Konseyi
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
  • Öğrenci Uygulama Rapor Formu
Lisansüstü
Lisansüstü
  • Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı
  • Öğretim Üyeleri
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Bologna Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
  • Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı
  • Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi
  • Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri
  • Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı
  • Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi
  • Burs ve Kredi
  • Yatay Geçiş
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
  • Kalite Komisyonu
  • Kalite Politikası
  • Organizasyon Şeması
  • Paydaşlarımız
  • Formlar/Dilekçeler
  • Stratejik Plan
  • Öz Değerlendirme
  • Kalite El Kitabı
  • Yönetmelikler
  • Yönergeler
Araştırma
Araştırma
  • Araştırma Politikası
  • Bilimsel Yayınlar
  • Konferanslar ve Seminerler
  • Ödüller
  • Ulusal Projeler
  • Toplumsal Katkı
  • Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
  • Erasmus Öğrenci Değişim Programı
  • Mevlana Değişim Programı
  • Farabi Değişim Programı
  • Ortaklık ve İlişkiler
  • Uluslararası Öğrenci
  • Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
  • Üniversite Tanıtımı
  • Fakülte Tanıtımı
  • Bölüm Tanıtımı
  • Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi EBYS Destek Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Telefon rehberi AFAD Bilgilendirme Akademik Arşiv Sistemi Akademik Bilgi Sistemi Öğrenci Bilgi Sistemi Uzaktan Eğitim Platformu International Relations International Students Dokuman Bankası Kütüphane Hesabım Personel E-Posta Sistemi Öğrenci E-Posta Sistemi Yemekhane Rezervasyon Bilişim Destek Sistemi Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Bilgi Edinme Enerji Verimliliği Bilgilendirme Ek Ders Otomasyonu OKÜ Bulut OKÜ Hesabım Web Sitesi Yönetim Paneli
Breadcrumbs Image

Haberler

  • Üniversitemiz
  • Haberler
Gıda Teknolojisi Bölümü 4. Sınıf Öğrencileri Tez Sunumlarını Gerçekleştirdi
11.06.2024
Beşler Makarnaya Teknik Gezi Düzenlendi
28.12.2022
Gıda Teknolojisi Bölümü Yüksek Lisans Seminerleri Gerçekleştirildi
16.09.2022
Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
15.09.2022

Aday Öğrenciler

  • Rektörümüzün Mesajı
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci E-Posta Sistemi
  • Uzaktan Eğitim Platformu

Faydalı Linkler

  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • YÖK
  • Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı

Bilgi Sistemleri

  • Akademik Bilgi Sistemi
  • Akademik Arşiv Sistemi
  • Bilgi Edinme
  • AFAD Bilgilendirme
  • Dokuman Bankası

İletişim

Google Play'den alın
Download on the App Store

© 2024 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi - Tüm hakları saklıdır
Tasarım ve Kodlama: Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi

Hakkımızda
Bölüm Hakkında Bölüm Başkanı Mesajı Misyon ve Vizyon Temel Değerler Politikalar Sayısal Bilgiler İletişim

Yönetim
Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Bölüm Kurulu Akademik Bölüm Kurulu Bölüm Komisyonları Bölüm Koordinatörleri İdari Birimler Önceki Bölüm Başkanları

Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Öğrenci Uygulama Rapor Formu

Lisansüstü
Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Öğrenci Bilgi Sistemi Bologna Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi Burs ve Kredi Yatay Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri

Kalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler

Araştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Konferanslar ve Seminerler Ödüller Ulusal Projeler Toplumsal Katkı Uluslararası Projeler

Uluslararası
Erasmus Öğrenci Değişim Programı Mevlana Değişim Programı Farabi Değişim Programı Ortaklık ve İlişkiler Uluslararası Öğrenci Uluslararası İlişkiler Birimi

Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtımı Fakülte Tanıtımı Bölüm Tanıtımı Bölüm Tanıtım Videosu
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema
    Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.