
Beşler Makarnaya Teknik Gezi Düzenlendi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Beşler Makarnaya Teknik Gezi Düzenlendi

Ekleme Tarihi :28.12.2022 08:27
Güncelleme Tarihi: 21.12.2022 08:27
Görüntüleme Sayısı :726
Gıda Teknolojisi Bölümü 3. sınıf öğrencilerine, Tahıl İşleme Teknolojisi dersi kapsamında Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK tarafından, Gaziantep'te yer alan Beşler Makarna'ya teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, ham maddeden makarna üretimine kadar geçen süreçte yapılan analizler, üretim ve paketleme hakkında teknik bilgiler verilmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Öğrenci Uygulama Rapor FormuGıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisi Öğretim Üyeleri Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders İçerikleri Bologna SistemiGıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisi Öğretim Üyeleri Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri Bologna Bilgi SistemiÖğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Yatay Geçiş Burs ve Kredi Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.