Beşler Makarnaya Teknik Gezi Düzenlendi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Beşler Makarnaya Teknik Gezi Düzenlendi
Ekleme Tarihi :28.12.2022 08:27
Güncelleme Tarihi: 21.12.2022 08:27
Görüntüleme Sayısı :989
Gıda Teknolojisi Bölümü 3. sınıf öğrencilerine, Tahıl İşleme Teknolojisi dersi kapsamında Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK tarafından, Gaziantep'te yer alan Beşler Makarna'ya teknik gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilere, ham maddeden makarna üretimine kadar geçen süreçte yapılan analizler, üretim ve paketleme hakkında teknik bilgiler verilmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Danışmanlar Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Uyum Programı Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Öğrenci KonseyiLisans
Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Staj-Uygulama Öğrenci Uygulama Rapor FormuLisansüstü
Gıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans Gıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Öğretim Üyeleri Ders Programları Ders Listeleri Ders İçerikleriLisansüstü
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Öğretim Üyeleri Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Burs ve Kredi Yatay Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
