
Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi

Ekleme Tarihi :15.09.2022 23:56
Güncelleme Tarihi: 23.06.2022 00:00
Görüntüleme Sayısı :719
Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlemiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği etkinliği düzenlenmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Öğrenci Uygulama Rapor FormuGıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisi Öğretim Üyeleri Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezsiz YL Ders İçerikleri Bologna SistemiGıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans
Gıda Teknolojisi Öğretim Üyeleri Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Programı Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders Listesi Gıda Teknolojisi Tezli YL Ders içerikleri Bologna Bilgi SistemiÖğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Yatay Geçiş Burs ve Kredi Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.