Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Anavarza Bal'a Teknik Gezi Düzenledi
Ekleme Tarihi :15.09.2022 23:56
Güncelleme Tarihi: 23.06.2022 00:00
Görüntüleme Sayısı :956
Gıda Teknolojisi Bölümü, Adana’nın Kozan ilçesinde yer alan Anavarza Bal tesislerine Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Fatma Hepsağ ve Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pembe Evci Çürük’ün katılımlarıyla teknik gezi düzenlemiştir. Teknik gezide öğrencilere, balda yapılan analizler ile balın işleme prosesleri hakkında teknik bilgiler verilmiş ve balda duyusal analizler gerçekleştirilmiştir. Teknik gezinin ardından bölgede bulunan Dağılcak Mesire Alanında öğle yemeği etkinliği düzenlenmiştir.
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Danışmanlar Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Uyum Programı Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Öğrenci KonseyiLisans
Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Staj-Uygulama Öğrenci Uygulama Rapor FormuLisansüstü
Gıda Teknolojisi Tezli Yüksek Lisans Gıda Teknolojisi Tezsiz Yüksek Lisans Öğretim Üyeleri Ders Programları Ders Listeleri Ders İçerikleriLisansüstü
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Öğretim Üyeleri Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Burs ve Kredi Yatay Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
