T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı (NÖ) Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 GTB831 Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel ve Yapısal Özellikleri/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB831 Gıda Bileşenlerinin Fonksiyonel ve Yapısal Özellikleri/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT/UYG

 

 

 

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

GTB811 Gıdalardaki Pestisit Kalıntıları ve Risk Değerlendirmesi / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB817 Bitkilerde Sekonder Metabolitler ve Biyosentezi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

GTB817 Bitkilerde Sekonder Metabolitler ve Biyosentezi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK/UYG

 

 

 

Salı

GTB837 Gıda Alanında Kullanılan Mikro Ve Nanoenkapsülasyon Yöntemleri / Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG

GTB833 Fenolik Bileşikler,  Ekstraksiyon ve Analiz Yöntemleri/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB833 Fenolik Bileşikler,  Ekstraksiyon ve Analiz Yöntemleri/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT/ UYG

DAN801 Danışmanlık /Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

DAN801 Danışmanlık / Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

Çarşamba

DAN801 Danışmanlık / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB835 Meyve Ve Sebze İşlemede Uygulanan Yeni Nesil Teknikler/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

GTB837 Gıda Alanında Kullanılan Mikro Ve Nanoenkapsülasyon Yöntemleri / Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

DAN801 Danışmanlık / Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

Perşembe

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR

GTB825 Soğuk Tekniği ve Depolama/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/ UYG

 

GTB819 Gıda Biyoteknolojisi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

GTB835 Meyve Ve Sebze İşlemede Uygulanan Yeni Nesil Teknikler/ Dr. Öğr. Üyesi Nuray İNAN ÇINKIR/UYG

 

 

Cuma

GTB803 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB803 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB803 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB803 Uzmanlık Alan Dersi/ Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB801 Uzmanlık Alan Dersi/ Dr. Öğr. Üyesi Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

GTB829 Bilimsel Araştırma ve Yayın Etiği / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

GTB811 Gıdalardaki Pestisit Kalıntıları ve Risk Değerlendirmesi / Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ/UYG

GTB825 Soğuk Tekniği ve Depolama/ Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

                                 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 İndirilebilir form için tıklayınız.

 

 

 

08.09.2025 Görüntülenme Sayısı: 24