SAAT
|
12.02.2024
|
13.02.2024
|
14.02.2024
|
15.02.2024
|
16.02.2024
|
PAZARTESİ
|
SALI
|
ÇARŞAMBA
|
PERŞEMBE
|
CUMA
|
08:15-09:00
|
|
|
|
|
|
09:15-10:00
|
GMB 305 Gıda Mikro. I
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
GMB 407 Tahıl İşleme Teknolojisi
Doç. Dr. Halef DİZLEK
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 419 Et İşleme Tek.
Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 213 Bilg. Dest. İst. Metotlar
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
10:15-11:00
|
GMB 409 Süt İş. Tek.
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
GMB 205 Kütle ve Enerji Denklikleri
Doç. Dr. Hande DEMİR
[Böl. Toplantı Odası]
|
11:15-12:00
|
GMB 207 Genel Mikrobiyoloji
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
YDİ I*
Öğr. Gör. Mehmet DURMAZ
11:00'da başlayacaktır.
[EB304]
|
GMB 327 Zeyt. İşl. Tek.
Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 311 Gıda Biyoteknolojisi
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
13:15-14:00
|
TD I
Öğr. Gör. Funda YILDIRIM
[EB304]
|
GMB 301 Isı Aktarımı
Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 105 Matematik I
Dr. Öğr. Üyesi Aykut EMNİYET
[EB203]
|
Gıda Kimyası
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
GMB 303 Kütle Aktarımı
Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI
[Böl. Toplantı Odası]
|
14:15-15:00
|
GMB 317 Gıda Katkı Mad. ve Tok.
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
[Öğretim Üyesi ile iletişime geçiniz]
|
15:15-16:00
|
GMB 109 Gıda Biyolojisi
Arş. Gör. Dr. Tülin EKER
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 403 Gıda Teknolojisi Lab. Uyg. I
[Böl. Toplantı Odası]
|
GMB 211 Teknik İng. I
Prof. Dr. Halef DİZLEK
[Böl. Toplantı Odası]
|
AİIT I*
Doç. Dr. Ebru GÜHER
[EB304]
|
GMB 103 Fizik 1
Dr. Öğr. Üye Nazmi SEDEFOĞLU
[EB-203]
|
GMB 405 Proses Kontrol
Doç. Dr. Feridun DEMİR
[Kimya Mühendisliği Bölüm
Toplantı Odası]
|
16:15-17:00
|