Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Yüksek Lisans Ders Programı
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI
GÜN SAAT Prof. Dr. Halef DİZLEK Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR  Doç. Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk GAMLI Doç. Dr. Hande DEMİR Doç. Dr. Meriç ŞİMŞEK
ASLANOĞLU
Doç. Dr. Özge SÜFER
PAZARTESİ 08:15-09:00 YL Danışmanlık Uzmanlık Alan Dersi
09:15-10:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
10:15-11:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
11:15-12:00 YL Danışmanlık
13:15-14:00 YL Danışmanlık Uzmanlık Alan Dersi GMB 509 Gıda Ambajlama Teknolojisi
14:15-15:00 YL Danışmanlık
15:15-16:00 YL Danışmanlık
16:15-17:00 YL Danışmanlık
SALI 08:15-09:00 YL Danışmanlık Uzmanlık Alan Dersi YL Danışmanlık Uzmanlık Alan Dersi
09:15-10:00 GMB 513 Fermantasyon Tek. Özel Konular YL Danışmanlık GMB 553 Karbonhidrat Kimyası
10:15-11:00 YL Danışmanlık
11:15-12:00 YL Danışmanlık
13:15-14:00 GMB 517 Gıdalarda Renk ve Renk Maddeleri GM 533 Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi YL Danışmanlık
14:15-15:00
15:15-16:00
16:15-17:00 YL Danışmanlık
ÇARŞAMBA 08:15-09:00 Uzmanlık Alan Dersi
09:15-10:00 GMB 541 Gıdalara Uygulanan Isıl İşlemler GMB 555 Beslenme
10:15-11:00
11:15-12:00
13:15-14:00 GMB 521 Tahıl ve Tahıl Ürünleri Teknolojisi YL Danışmanlık YL Danışmanlık GMB 545 Gıdalarda Su Aktivitesi ve Nem İzotermi
14:15-15:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
15:15-16:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
16:15-17:00 YL Danışmanlık
PERŞEMBE 08:15-09:00 YL Danışmanlık
09:15-10:00 GMB 535 Süt Bilimi GMB 543 İleri Gıda Mikrobiyolojisi
10:15-11:00
11:15-12:00
13:15-14:00 GMB 523 Tahıllarda ve Tahıl Ürünlerinde Analitik Kalite Kontrol GMB 547 Gıdalarda Kurutma Kinetiği GMB 552 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği
14:15-15:00
15:15-16:00
16:15-17:00
CUMA 08:15-09:00 Uzmanlık Alan Dersi Uzmanlık Alan Dersi
09:15-10:00
10:15-11:00
11:15-12:00
13:15-14:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
14:15-15:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
15:15-16:00 YL Danışmanlık YL Danışmanlık
16:15-17:00 YL Danışmanlık
Gıda Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans programı ders programının indirilebilir (yazdırılabilir) formu                             
<quillbot-extension-portal></quillbot-extension-portal><quillbot-extension-root></quillbot-extension-root>
22 Eylül 2023
İletişim
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı Mah. Merkez/OSMANİYE
03288271000
03288250097
gida@osmaniye.edu.tr