GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANA BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI DERSLERİ |
GÜZ GİRİŞLİLER 1. SINIF |
1. SINIF (GÜZ) |
|
1. SINIF (BAHAR) |
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
GMBYLU1703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
|
GMBYLU2703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
GMB551 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE YAYIN ETİĞİ (SCIENTIFIC RESEARCH METHODS AND PUBLICATION ETHICS) |
Z |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB502 |
SEMİNER (SEMINAR) |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 |
GMBSEC1YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 1.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
|
GMBSEC2YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
Zorunlu |
7 |
0 |
0 |
7 |
3 |
12 |
|
Zorunlu |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
12 |
Seçmeli |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
|
Seçmeli |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
Toplam |
16 |
0 |
0 |
16 |
12 |
30 |
|
Toplam |
13 |
0 |
0 |
13 |
9 |
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMBSEC1YY |
SEÇMELİ DERS GRUP I |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
|
GMBSEC2YY |
SEÇMELİ DERS GRUP II |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
GMB507 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER (NEW DEVELOPMENTS IN FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB504 |
HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ (POST-HARVEST PHYSIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB509 |
GIDA AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ (FOOD PACKAGING TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB506 |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (FOOD PRESERVATION METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB511 |
GIDA ANALİZLERİNDE KROMATOGRAFİ TEKNİKLERİ (CHROMATOGRAPHIC TECHNIQUES IN FOOD ANALYSIS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB508 |
RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ (SHELF-LIFE AND STORAGE TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB513 |
FERMANTASYON TEKNOLOJİSİNDE ÖZEL KONULAR (SPECIAL TOPICS IN FERMENTATION TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB512 |
FERMENTE BİTKİSEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ (FERMENTED VEGETABLE PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB515 |
GIDALARDA BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER (BIOCHEMICAL CHANGES IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB514 |
İMMOBİLİZE HÜCRE TEKNOLOJİSİ (IMMOBILIZED CELL TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB517 |
GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ (COLOUR AND COLOUR PIGMENTS IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB 518 |
ENZİM TEKNOLOJİSİ (ENZYME TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB521 |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (CEREAL AND CEREAL PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB520 |
TAHIL ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ (CEREAL MILLING TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB523 |
TAHILLARDA VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE ANALİTİK KALİTE KONTROL (ANALYTICAL QUALITY CONTROL IN CEREALS AND CEREAL PRODUCTS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB522 |
YUMUŞAK BUĞDAY ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (SOFT CEREAL PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB525 |
EKMEK TEKNOLOJİSİ (BREAD TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB524 |
DENEYSEL EKMEKÇİLİK (EXPERIMENTAL BREAD MAKING) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB527 |
GIDA MEVZUATI (FOOD LEGISLATION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB526 |
ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ (RESEARCH TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB529 |
SÜT TEKNOLOJİSİ ANALİZ YÖNTEMLERİ (MILK TECHNOLOGY ANALYSES METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB528 |
PEYNİR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (CHEESE SCIENCE AND TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB531 |
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME YÖNTEMLERİ (NEW PRODUCT DEVELOPMENT METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB530 |
DONDURMA TEKNOLOJİSİ (ICE CREAM TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB533 |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (FERMENTED MILK PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB532 |
SÜT MİKROBİYOLOJİSİ (MILK MICROBIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB535 |
SÜT BİLİMİ (MILK SCIENCE) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB540 |
GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER (FOOD MICOLOGY AND MICOTOXINS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB541 |
GIDALARA UYGULANAN ISIL İŞLEMLER (THERMAL PROCESSES IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB542 |
YENİ GIDA İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ (NEW FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB543 |
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ (ADVANCED FOOD MICROBIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB544 |
İLERİ GIDA KİMYASI (ADVANCED FOOD CHEMISTRY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB545 |
GIDALARDA SU AKTİVİTESİ VE NEM İZOTERMİ (WATER ACTIVITY IN FOODS AND MOISTURE ISOTERM) |
S |
4 |
0 |
0 |
4 |
4 |
6 |
|
GMB546 |
GIDA AMBALAJLAMA VE PAKETLEME (FOOD PACKAGING AND PACKING) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB547 |
GIDALARDA KURUTMA KİNETİĞİ (FOOD DRYING KINETICS) |
S |
4 |
0 |
0 |
4 |
4 |
6 |
|
GMB548 |
GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (FOOD QUALITY CONTROL AND LEGISLATION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB553 |
KARBONHİDRAT KİMYASI (CARBOHYDRATE CHEMISTRY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB550 |
ENZİM KİNETİĞİ (ENZYME KINETICS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB555 |
BESLENME (NUTRITION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB560 |
FONKSİYONEL SÜT ÜRÜNLERİ (FUNCTIONAL MILK PRODUCTS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB557 |
ARAŞTIRMA VE DENEME YÖNTEMLERİ (RESEARCH AND EXPERIMENT METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB562 |
ORGANİK GIDALAR (ORGANIC FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB559 |
GIDALARIN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ (RHEOLOGICAL PROPERTIES OF FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB564 |
GIDALARIN BİYOAKTİF BİLEŞİKLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (ENRICHMENT OF FOODS WITH BIOACTIVE COMPOUNDS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMB 566 |
GIDALARDA AROMA BİLEŞİKLERİ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ (AROMA COMPOUNDS IN FOODS AND ANALYSIS METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BAHAR GİRİŞLİLER 1. SINIF |
1. SINIF (BAHAR) |
|
1. SINIF (GÜZ) |
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
GMBYLU2703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
|
GMBYLU2703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
GMBSEC2YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
12 |
0 |
0 |
12 |
12 |
24 |
|
GMB501 |
SEMİNER (SEMINAR) |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 |
|
|
GMB551 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE YAYIN ETİĞİ (SCIENTIFIC RESEARCH METHODS AND PUBLICATION ETHICS) |
Z |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
GMBSEC1YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 1.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
6 |
0 |
0 |
6 |
6 |
12 |
Zorunlu |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
|
Zorunlu |
7 |
0 |
0 |
7 |
3 |
18 |
Seçmeli |
12 |
0 |
0 |
12 |
12 |
24 |
|
Seçmeli |
6 |
0 |
0 |
6 |
6 |
12 |
Toplam |
16 |
0 |
0 |
16 |
12 |
30 |
|
Toplam |
13 |
0 |
0 |
13 |
9 |
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GMBSEC2YY |
SEÇMELİ DERS GRUP II |
S |
12 |
0 |
0 |
12 |
12 |
24 |
|
GMBSEC1YY |
SEÇMELİ DERS GRUP I |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
12 |
GMB504 |
HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ (POST-HARVEST PHYSIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB507 |
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİ GELİŞMELER (NEW DEVELOPMENTS IN FRUIT AND VEGETABLE TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB506 |
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (FOOD PRESERVATION METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB509 |
GIDA AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ (FOOD PACKAGING TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB508 |
RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ (SHELF-LIFE AND STORAGE TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB511 |
GIDA ANALİZLERİNDE KROMATOGRAFİ TEKNİKLERİ (CHROMATOGRAPHIC TECHNIQUES IN FOOD ANALYSIS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB512 |
FERMENTE BİTKİSEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ (FERMENTED VEGETABLE PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB513 |
FERMANTASYON TEKNOLOJİSİNDE ÖZEL KONULAR (SPECIAL TOPICS IN FERMENTATION TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB514 |
İMMOBİLİZE HÜCRE TEKNOLOJİSİ (IMMOBILIZED CELL TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB515 |
GIDALARDA BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER (BIOCHEMICAL CHANGES IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB 518 |
ENZİM TEKNOLOJİSİ (ENZYME TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB517 |
GIDALARDA RENK VE RENK MADDELERİ (COLOUR AND COLOUR PIGMENTS IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB520 |
TAHIL ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ (CEREAL MILLING TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB521 |
TAHIL VE TAHIL ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (CEREAL AND CEREAL PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB522 |
YUMUŞAK BUĞDAY ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (SOFT CEREAL PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB523 |
TAHILLARDA VE TAHIL ÜRÜNLERİNDE ANALİTİK KALİTE KONTROL (ANALYTICAL QUALITY CONTROL IN CEREALS AND CEREAL PRODUCTS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB524 |
DENEYSEL EKMEKÇİLİK (EXPERIMENTAL BREAD MAKING) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB525 |
EKMEK TEKNOLOJİSİ (BREAD TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB526 |
ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ (RESEARCH TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB527 |
GIDA MEVZUATI (FOOD LEGISLATION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB528 |
PEYNİR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (CHEESE SCIENCE AND TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB529 |
SÜT TEKNOLOJİSİ ANALİZ YÖNTEMLERİ (MILK TECHNOLOGY ANALYSES METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB530 |
DONDURMA TEKNOLOJİSİ (ICE CREAM TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB531 |
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME YÖNTEMLERİ (NEW PRODUCT DEVELOPMENT METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB532 |
SÜT MİKROBİYOLOJİSİ (MILK MICROBIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB533 |
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (FERMENTED MILK PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB540 |
GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER (FOOD MICOLOGY AND MICOTOXINS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB535 |
SÜT BİLİMİ (MILK SCIENCE) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB542 |
YENİ GIDA İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ (NEW FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB541 |
GIDALARA UYGULANAN ISIL İŞLEMLER (THERMAL PROCESSES IN FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB544 |
İLERİ GIDA KİMYASI (ADVANCED FOOD CHEMISTRY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB543 |
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ (ADVANCED FOOD MICROBIOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB546 |
GIDA AMBALAJLAMA VE PAKETLEME (FOOD PACKAGING AND PACKING) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB545 |
GIDALARDA SU AKTİVİTESİ VE NEM İZOTERMİ (WATER ACTIVITY IN FOODS AND MOISTURE ISOTERM) |
S |
4 |
0 |
0 |
4 |
4 |
6 |
GMB548 |
GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (FOOD QUALITY CONTROL AND LEGISLATION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB547 |
GIDALARDA KURUTMA KİNETİĞİ (FOOD DRYING KINETICS) |
S |
4 |
0 |
0 |
4 |
4 |
6 |
GMB550 |
ENZİM KİNETİĞİ (ENZYME KINETICS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB553 |
KARBONHİDRAT KİMYASI (CARBOHYDRATE CHEMISTRY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB560 |
FONKSİYONEL SÜT ÜRÜNLERİ (FUNCTIONAL MILK PRODUCTS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB555 |
BESLENME (NUTRITION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB562 |
ORGANİK GIDALAR (ORGANIC FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB557 |
ARAŞTIRMA VE DENEME YÖNTEMLERİ (RESEARCH AND EXPERIMENT METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB564 |
GIDALARIN BİYOAKTİF BİLEŞİKLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (ENRICHMENT OF FOODS WITH BIOACTIVE COMPOUNDS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
GMB559 |
GIDALARIN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ (RHEOLOGICAL PROPERTIES OF FOODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
GMB 566 |
GIDALARDA AROMA BİLEŞİKLERİ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ (AROMA COMPOUNDS IN FOODS AND ANALYSIS METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GÜZ VE BAHAR GİRİŞLİLER 2. SINIF |
2. SINIF (GÜZ) |
|
2. SINIF (BAHAR) |
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
DERSİN KODU |
DERSİN ADI (DERSİN İNGİLİZCE ADI) |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
GMBYLU3703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
|
GMBYLU4703 |
UZMANLIK ALAN DERSİ (SPECIALIZATION FIELD COURSE) |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
GMBYLTEZ101 |
YÜKSEK LİSANS TEZİ (MASTER THESIS) |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
24 |
|
GMBYLTEZ201 |
YÜKSEK LİSANS TEZİ (MASTER THESIS) |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
24 |
Toplam |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
30 |
|
Toplam |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
30 |
|
|
MEZUNİYET İÇİN TAMAMLANMASI GEREKEN ULUSAL KREDİ ve AKTS KREDİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ULUSAL KREDİ |
AKTS KREDİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zorunlu Dersler için Tamamlanması Gereken |
3 |
90 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Seçmeli Dersler için Tamamlanması Gereken |
18 |
30 |
|
|
|
|
|
|
|
|
TOPLAM TAMAMLANMASI GEREKEN |
21 |
120 |
|
|
|
|
|
|
|
|