Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Öğretim Üyeleri
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
ÖĞRETİM ÜYELERİ

   Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
Uzmanlık alanları: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Hasat Sonrası Depolama
+90 328 827 10 00-3650
aysetulinoz@osmaniye.edu.tr
aysetulinoz@korkutata.edu.tr
   Prof. Dr. Halef DİZLEK
Uzmanlık alanları: Tahıl ve ürünleri teknolojisi, Yağ teknolojisi, Özel Gıdalar teknolojisi
+90 328 827 10 00-3655
hdizlek@osmaniye.edu.tr
hdizlek@korkutata.edu.tr
   Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
Uzmanlık alanları:Biyoteknoloji, Fermentasyon Teknolojisi, Gıda Kimyası
+90 328 827 10 00-3666
bozdogan@osmaniye.edu.tr
bozdogan@korkutata.edu.tr
   Doç. Dr. Hande DEMİR 
Uzmanlık alanları: Biyoteknoloji, Gıda Mikrobiyolojisi, Fermentasyon Teknolojisi
+90 328 827 10 00-3654
handedemir@osmaniye.edu.tr
handedemir@korkutata.edu.tr

  Doç. Dr. Ömer Faruk GAMLI
Uzmanlık alanları:Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Temel İşlemler, Zeytin Teknolojisi
+90 328 827 10 00-3652
omergamli@osmaniye.edu.tr
omergamli@korkutata.edu.tr
  Doç. Dr. Meriç ŞİMŞEK ASLANOĞLU
Uzmanlık alanları:Gıda Kimyası, Beslenme, Temel İşlemler
+90 328 827 10 00-3661
mericsimsek@osmaniye.edu.tr
mericsimsek@korkutata.edu.tr
   Dr. Öğr. Üye. Kurban YAŞAR
Uzmanlık alanları:Süt ve ürünleri teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
+90 328 827 10 00
kurbanyasar@osmaniye.edu.tr
kurbanyasar@korkutata.edu.tr
 Doç. Dr. Özge SÜFER
Uzmanlık alanları:Temel İşlemler, Gıda Kimyası, Tahıl ve ürünleri teknolojisi
+90 328 827 10 00-3656
ozgesufer@osmaniye.edu.tr
ozgesufer@korkutata.edu.tr

22 Eylül 2023
İletişim
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı Mah. Merkez/OSMANİYE
03288271000
03288250097
gida@osmaniye.edu.tr