Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Ders Programı

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

GÜN

SAATLER

1. SINIF

2. SINIF

3. SINIF

4. SINIF

PAZARTESİ

09:15-10:00

 

GMB 204 Gıda Biyokimyası

Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN

GMB 306 Temel İşlemler

Doç. Dr. Hande DEMİR

 

10:15-11:00

 

GMB 114 Gıda Müh. Giriş

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

 

 

11:15-12:00

 

13:15-14:00

 

GMB 206 Reaksiyon Kinetiği

Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN

GMB 306 Temel İşl. Uyg.

Doç. Dr. Hande DEMİR

 

14:15-15:00

 

 

15:15-16:00

 

GMB 234 Kakao ve Çikolata

Arş. Gör. Dr. Tülin EKER

GMB 332 Kurutma Teknolojisi

Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI

 

16:15-17:00

 

 

SALI

08:15-09:00

 

 

 

 

09:15-10:00

GMB 106 Matematik II

Dr. Öğr. Üyesi Aykut EMNİYET

GMB 210 Teknik İngilizce II

Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ

 

 

10:15-11:00

GMB 330 Yeni Ürün Tasarımı

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

GMB 406 Proses Tas. ve Uyg.

Doç. Dr. Özge SÜFER

11:15-12:00

13:15-14:00

GMB 110 Bilg. Dest.

Çizim

Öğr. Gör. Ersin ÜNAL

GMB 236 Gıda Sanayinde Son Gelişmeler

Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN

GMB 328 Gıda Amb. ve Muhafaza

Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ

 

GMB 406 Proses Tas. ve Uyg.

Doç. Dr. Özge SÜFER

14:15-15:00

15:15-16:00

GMB 230 Gluten ve Şeker (Zehir mi?)

Prof. Dr. Halef DİZLEK

 

16:15-17:00

 

 

 

ÇARŞAMBA

08:15-09:00

 

 

 

 

09:15-10:00

GMB 108 Organik Kimya

Prof. Dr. Sabri ULUKANLI

GMB 232 Akışkanlar Mekaniği

Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI

GMB 304 Gıda Kalite Kontrolve Mevzuatı

Prof. Dr. Halef DİZLEK

GMB 408 Meyve Seb. İşl. Tekn

Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ

10:15-11:00

11:15-12:00

 

13:15-14:00

GMB 104 Fizik II

Dr. Öğr. Üyesi Nazmi SEDEFOĞLU

GMB 224 Mühendislik Ekonomisi

Dr. Öğr. Üyesi Hediye Kırlı AKIN

GMB 230 Malzeme Bilgisi

. Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU

GMB 302 Gıda Mikro. II

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

GMB 412 Özel Gıdalar Teknolojisi

Prof. Dr. Halef DİZLEK

14:15-15:00

15:15-16:00

GMB 226

Lab. Tekniği

Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI

GMB 228

Mol. Biy.ve Gen.

Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ

GMB 302 Gıda Mikro. II Uyg.

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

16:15-17:00

 

 

PERŞEMBE

08:15-09:00

 

GMB 222 Beslenme İlkeleri

Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU

 

 

09:15-10:00

 

 

GMB 320

Fermentasyon Teknolojisi

Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN

 

GMB 340

Endüstriyel Mikrobiyoloji

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

GMB 410 Yağ İşleme Teknolojisi

Prof. Dr. Halef DİZLEK

10:00-11:00

AIIT- II (Uzaktan Eğitim)

Doç. Dr. Muhammed Fazıl HİMMETOĞLU

11:15-12:00

 

13:15-14:00

TD-II (Uzaktan Eğitim)

Öğr Gör. Funda YILDIRIM

GMB 208 Mühendislik Termodinamiği

Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI

GMB 334 Gıda ve Ürün Geliştirme Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU

GMB 416

Gıda Makine Ekipmanları

Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN

GMB 418

Peynir Teknolojisi

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

14:15-15:00

15:15-16:00

 

GMB 324

Enzim Tek. Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU

GMB 326

Duyusal Analiz

Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR

 

16:15-17:00

 

 

 

CUMA

09:15-10:00

 

 

 

GMB 404 Gıda Tek. Uyg. II.

Bölüm Öğretim Üyeleri

10:15-11:00

 

 

 

13:15-14:00

YDİ-II

(Uzaktan Eğitim)

Öğr. Gör. Dr. Eyüp Serkan ÖNCEL

 

 

GMB 402 Mezuniyet Tezi II

Bölüm Öğretim Üyeleri

14:15-15:00

 

 

GMB 402 Mezuniyet Tezi II

Bölüm Öğretim Üyeleri

15:15-16:00

 

GMB 242 Akademik Türkçe

 

 

 

16:15-17:00

 

 


22 Eylül 2023
İletişim
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı Mah. Merkez/OSMANİYE
03288271000
03288250097
gida@osmaniye.edu.tr