GÜN
|
SAATLER
|
1. SINIF
|
2. SINIF
|
3. SINIF
|
4. SINIF
|
PAZARTESİ
|
09:15-10:00
|
|
GMB 204 Gıda Biyokimyası
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
|
GMB 306 Temel İşlemler
Doç. Dr. Hande DEMİR
|
|
10:15-11:00
|
GMB 114 Gıda Müh. Giriş
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
|
11:15-12:00
|
|
13:15-14:00
|
|
GMB 206 Reaksiyon Kinetiği
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
|
GMB 306 Temel İşl. Uyg.
Doç. Dr. Hande DEMİR
|
|
14:15-15:00
|
|
|
15:15-16:00
|
|
GMB 234 Kakao ve Çikolata
Arş. Gör. Dr. Tülin EKER
|
GMB 332 Kurutma Teknolojisi
Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI
|
|
16:15-17:00
|
|
|
SALI
|
08:15-09:00
|
|
|
|
|
09:15-10:00
|
GMB 106 Matematik II
Dr. Öğr. Üyesi Aykut EMNİYET
|
GMB 210 Teknik İngilizce II
Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
|
|
|
10:15-11:00
|
GMB 330 Yeni Ürün Tasarımı
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
GMB 406 Proses Tas. ve Uyg.
Doç. Dr. Özge SÜFER
|
11:15-12:00
|
13:15-14:00
|
GMB 110 Bilg. Dest.
Çizim
Öğr. Gör. Ersin ÜNAL
|
GMB 236 Gıda Sanayinde Son Gelişmeler
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
|
GMB 328 Gıda Amb. ve Muhafaza
Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
|
GMB 406 Proses Tas. ve Uyg.
Doç. Dr. Özge SÜFER
|
14:15-15:00
|
15:15-16:00
|
GMB 230 Gluten ve Şeker (Zehir mi?)
Prof. Dr. Halef DİZLEK
|
|
16:15-17:00
|
|
|
|
ÇARŞAMBA
|
08:15-09:00
|
|
|
|
|
09:15-10:00
|
GMB 108 Organik Kimya
Prof. Dr. Sabri ULUKANLI
|
GMB 232 Akışkanlar Mekaniği
Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI
|
GMB 304 Gıda Kalite Kontrolve Mevzuatı
Prof. Dr. Halef DİZLEK
|
GMB 408 Meyve Seb. İşl. Tekn
Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
|
10:15-11:00
|
11:15-12:00
|
|
13:15-14:00
|
GMB 104 Fizik II
Dr. Öğr. Üyesi Nazmi SEDEFOĞLU
|
GMB 224 Mühendislik Ekonomisi
Dr. Öğr. Üyesi Hediye Kırlı AKIN
|
GMB 230 Malzeme Bilgisi
. Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU
|
GMB 302 Gıda Mikro. II
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
GMB 412 Özel Gıdalar Teknolojisi
Prof. Dr. Halef DİZLEK
|
14:15-15:00
|
15:15-16:00
|
GMB 226
Lab. Tekniği
Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI
|
GMB 228
Mol. Biy.ve Gen.
Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
|
GMB 302 Gıda Mikro. II Uyg.
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
16:15-17:00
|
|
|
PERŞEMBE
|
08:15-09:00
|
|
GMB 222 Beslenme İlkeleri
Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU
|
|
|
09:15-10:00
|
|
GMB 320
Fermentasyon Teknolojisi
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
|
GMB 340
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
GMB 410 Yağ İşleme Teknolojisi
Prof. Dr. Halef DİZLEK
|
10:00-11:00
|
AIIT- II (Uzaktan Eğitim)
Doç. Dr. Muhammed Fazıl HİMMETOĞLU
|
11:15-12:00
|
|
13:15-14:00
|
TD-II (Uzaktan Eğitim)
Öğr Gör. Funda YILDIRIM
|
GMB 208 Mühendislik Termodinamiği
Doç. Dr. Ömer. F. GAMLI
|
GMB 334 Gıda ve Ürün Geliştirme Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU
|
GMB 416
Gıda Makine Ekipmanları
Doç. Dr. Adnan BOZDOĞAN
|
GMB 418
Peynir Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
14:15-15:00
|
15:15-16:00
|
|
GMB 324
Enzim Tek. Doç. Dr. Meriç Ş. ARSLANOĞLU
|
GMB 326
Duyusal Analiz
Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR
|
|
16:15-17:00
|
|
|
|
CUMA
|
09:15-10:00
|
|
|
|
GMB 404 Gıda Tek. Uyg. II.
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
10:15-11:00
|
|
|
|
13:15-14:00
|
YDİ-II
(Uzaktan Eğitim)
Öğr. Gör. Dr. Eyüp Serkan ÖNCEL
|
|
|
GMB 402 Mezuniyet Tezi II
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
14:15-15:00
|
|
|
GMB 402 Mezuniyet Tezi II
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
15:15-16:00
|
GMB 242 Akademik Türkçe
|
|
|
16:15-17:00
|
|
|