Çift Ana Dal, Yan Dal Toplantıları 1
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü Çift Ana Dal, Yan Dal toplantılarının ilkini 20 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 13.30'da Sağlık Bilimleri Fakültesinde gerçekleştirdi. Toplantıya Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Oğuzhan ÇOLAKKADIOĞLU, Sağlık Bilimleri Fakültesi dekan yardımcıları Doç. Dr. Derya KAYA ŞENOL, Doç. Dr. Hilal KUŞÇU KARATEPE, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Bircan ULAŞ KADIOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Özlem VAROL AVCILAR, Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feyza UÇAR ÇABUK, Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine YILDIRIM, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Etem ÇÜRÜK, Gerontoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi S. Mihrap İLTER, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Derya TÜLÜCE, Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sevda DEMİR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz AKSOY katıldı.

Söz konusu toplantıda Öğrenci İşleri Daire Başkanı Filiz Aksoy, çift ana dal ve yan dal hakkında bilgi verdi. Sonrasında hangi programlarda çift ana dal ve yan dal yapılabileceği konusunda her bir program için ayrı ayrı değerlendirmeler yapıldı. Bir sonraki toplantı da Çift Ana Dal ve Yan Dal yapılacak programların ders listelerinin oluşturulması kararlaştırıldı. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı, dilek ve önerilerin alındığı toplantı yaklaşık 60 dakika sürdü.

24 Eylül 2023 (Bu haber 226 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi D-Blok Merkez/OSMANİYE
sbf@osmaniye.edu.tr