T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

DOY101/DİJİTAL OKURYAZARLIK/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ALAEDDİN YÖRÜK/ONLINE

ATA101                 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 / DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/ ONLINE

 

 

Salı

GTB107/BESLENME İLKELERİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ

GTB103/GENEL KİMYA/  PROF. DR. SABRİ ULUKANLI /AMFİ

GTB103/GENEL KİMYA/  PROF. DR. SABRİ ULUKANLI /AMFİ

 

Çarşamba

 

GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ

GTB101/MATEMATİK /ÖĞR. GÖR. MEHMET YURTAL/AMFİ

 

Perşembe

TDL101/ TÜRK DİLİ 1 / ÖĞR. GÖR. ESRA TUT/ONLINE

 

TBT101 / TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/ONLINE

Cuma

 

YDİ101/YABANCI DİL: İNGİLİZCE I / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN /ONLINE

 

 

                       

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248

GTB213   / GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248

GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/D248

GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/UYG./ LABORATUVAR

Salı

GTB223/GELENEKSEL GIDALAR/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D248

GTB221/DUYUSAL ANALİZ /

DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D248

 

 

GTB201/ORGANİK KİMYA/ PROF. DR. SABRİ ULUKANLI/D248

Çarşamba

GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/ UYG./LABORATUVAR

GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 /

DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248

Perşembe

GTB215/GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN /D248

 

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

 

 

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D19

GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /UYG./ LABORATUVAR

GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19

 

Salı

GTB305/EKONOMİ / ÖĞR. GÖR. DR. EBRU YANIK ARSLANTAŞ/D19

 

GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19

 

Çarşamba

GTB313   /GIDA İŞLETMELERİNDE KURULUM VE ORGANİZASYON/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D19

GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 /

DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR

GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ

/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

Perşembe

GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/UYG./ LABORATUVAR

GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19

 

GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/UYG./ LABORATUVAR

 

 

Cuma

 

 

 

 

 

                           

T.C.

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı

 

Günler/Saat

08.10-09.00

09.10-10.00

10.10-11.00

11.10-12.00

13.10-14.00

14.10-15.00

15.10-16.00

16.10-17.00

Pazartesi

 

 

GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/D18

GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR

Salı

GTB407/GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18

 

GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/D18

GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR

Çarşamba

GTB417/ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18

GTB419/DONDURULMUŞ ÜRÜNLER/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18

Perşembe

 

 

 

GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/ UYG./ LABORATUVAR

GTB409/ MEZUNİYET TEZİ 1/

BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ

Cuma

 

 

 

 

 

                       

 

Not:

 

1.

Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.

2.

2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.

3.

Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.

 

Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2., 3., ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... 

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI…

08.09.2025 Görüntülenme Sayısı: 226