T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|||
Pazartesi |
|
|
DOY101/DİJİTAL OKURYAZARLIK/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ALAEDDİN YÖRÜK/ONLINE |
ATA101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 / DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/ ONLINE |
|
|
|||||
Salı |
GTB107/BESLENME İLKELERİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ |
GTB103/GENEL KİMYA/ PROF. DR. SABRİ ULUKANLI /AMFİ |
GTB103/GENEL KİMYA/ PROF. DR. SABRİ ULUKANLI /AMFİ |
|
|||||||
Çarşamba |
|
GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ |
GTB101/MATEMATİK /ÖĞR. GÖR. MEHMET YURTAL/AMFİ |
|
|||||||
Perşembe |
TDL101/ TÜRK DİLİ 1 / ÖĞR. GÖR. ESRA TUT/ONLINE |
|
TBT101 / TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/ONLINE |
||||||||
Cuma |
|
YDİ101/YABANCI DİL: İNGİLİZCE I / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN /ONLINE |
|
||||||||
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248 |
GTB213 / GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248 |
GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/D248 |
GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/UYG./ LABORATUVAR |
||||
Salı |
GTB223/GELENEKSEL GIDALAR/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D248 |
GTB221/DUYUSAL ANALİZ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D248 |
|
|
GTB201/ORGANİK KİMYA/ PROF. DR. SABRİ ULUKANLI/D248 |
|||
Çarşamba |
GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/ UYG./LABORATUVAR |
GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248 |
||||
Perşembe |
GTB215/GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN /D248 |
|
|
|
||||
Cuma |
|
|
|
|
|
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|||||
Pazartesi |
GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /D19 |
GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR /UYG./ LABORATUVAR |
GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19 |
|
|||||||||
Salı |
GTB305/EKONOMİ / ÖĞR. GÖR. DR. EBRU YANIK ARSLANTAŞ/D19 |
|
GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19 |
|
|||||||||
Çarşamba |
GTB313 /GIDA İŞLETMELERİNDE KURULUM VE ORGANİZASYON/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D19 |
GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR |
GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
|||||||||
Perşembe |
GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/UYG./ LABORATUVAR |
GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19 |
|
GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/UYG./ LABORATUVAR |
|
|
|||||||
Cuma |
|
|
|
|
|
||||||||
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|||
Pazartesi |
|
|
GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/D18 |
GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR |
|||||||
Salı |
GTB407/GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18 |
|
GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/D18 |
GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ DR. ÖĞR. ÜYESİ NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR |
|||||||
Çarşamba |
GTB417/ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18 |
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18 |
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18 |
GTB419/DONDURULMUŞ ÜRÜNLER/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT /D18 |
|||||||
Perşembe |
|
|
|
GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/ UYG./ LABORATUVAR |
GTB409/ MEZUNİYET TEZİ 1/ BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ |
||||||
Cuma |
|
|
|
|
|
||||||
Not: |
|
1. |
Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur. |
2. |
2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir. |
3. |
Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir. |
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2., 3., ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
08.09.2025 Görüntülenme Sayısı: 226