OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 1. Sınıf Haftalık Ders Programı
| 
 Günler/Saat  | 
 08.10-09.00  | 
 09.10-10.00  | 
 10.10-11.00  | 
 11.10-12.00  | 
 13.10-14.00  | 
 14.10-15.00  | 
 15.10-16.00  | 
 16.10-17.00  | 
|
| 
 Pazartesi  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
|||||
| 
 Salı  | 
 TDL101/ TÜRK DİLİ 1 / ÖĞR. GÖR. FUNDA YILDIRIM/ONLINE  | 
 GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ  | 
 GTB101/MATEMATİK 1/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ  | 
 GTB107/BESLENME İLKELERİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/AMFİ  | 
|||||
| 
 Çarşamba  | 
 GTB103/GENEL KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/AMFİ  | 
 GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ  | 
 GTB105/GIDA İŞLEME İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/AMFİ  | 
 
  | 
|||||
| 
 Perşembe  | 
 TBT101 / TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 / PROF. DR. TUGAY AYAŞAN/AMFİ  | 
 AIT101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 / DR. ÖĞR. ÜYESİ ÇAĞLAR TAN/ ONLINE  | 
|||||||
| 
 Cuma  | 
 
  | 
 DOY101/DİJİTAL OKURYAZARLIK/ DR. ÖĞR. ÜYESİ ALAEDDİN YÖRÜK/ONLINE  | 
 YDL101 / İNGİLİZCE 1/ DOÇ. DR. YASİN KARACA/ONLINE  | 
||||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 2. Sınıf Haftalık Ders Programı
| 
 Günler/Saat  | 
 08.10-09.00  | 
 09.10-10.00  | 
 10.10-11.00  | 
 11.10-12.00  | 
 13.10-14.00  | 
 14.10-15.00  | 
 15.10-16.00  | 
 16.10-17.00  | 
|
| 
 Pazartesi  | 
 GTB223/GELENEKSEL GIDALAR/ ARŞ. GÖR. DR. ÖZLEM KILIÇ BÜYÜKKURT/D248  | 
 GTB213 / GIDA GÜVENLİĞİ VE KALİTE YÖNETİMİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248  | 
 GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/D248  | 
 GTB203/ LABORATUVAR TEKNİĞİ 1 / PROF. DR. ÖMER SAYLAR/UYG./ LABORATUVAR  | 
|||||
| 
 Salı  | 
 GTB201/ORGANİK KİMYA/ ÖĞR. GÖR. İSA BORA SARIAKÇALI/D248  | 
 GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248  | 
 GTB207/GIDA BİYOLOJİSİ/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248  | 
 
  | 
|||||
| 
 Çarşamba  | 
 GTB209/ GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D248  | 
 
  | 
 GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248  | 
 GTB205/ MESLEKİ İNGİLİZCE 1 / DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248  | 
 GTB221/DUYUSAL ANALİZ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D248  | 
||||
| 
 Perşembe  | 
 GTB215/GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI/ DOÇ. DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D248  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 GTB209/GENEL MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR  | 
||||
| 
 Cuma  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 3. Sınıf Haftalık Ders Programı
| 
 Günler/Saat  | 
 08.10-09.00  | 
 09.10-10.00  | 
 10.10-11.00  | 
 11.10-12.00  | 
 13.10-14.00  | 
 14.10-15.00  | 
 15.10-16.00  | 
 16.10-17.00  | 
||
| 
 Pazartesi  | 
 GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19  | 
 
  | 
 GTB313 /GIDA İŞLETMELERİNDE KURULUM VE ORGANİZASYON/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D19  | 
 
  | 
||||||
| 
 Salı  | 
 GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19  | 
 GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19  | 
 GTB315/GIDALARDA KULLANILAN DOĞAL VE YAPAY RENK MADDELERİ / DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D19  | 
 
  | 
 GTB309/ GIDA MİKROBİYOLOJİ 1 / DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR  | 
|||||
| 
 Çarşamba  | 
 GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D19  | 
 
  | 
 GTB305/EKONOMİ /DOÇ. DR. NERMİN BAHŞİ /D143  | 
 
  | 
||||||
| 
 Perşembe  | 
 GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D19  | 
 GTB307/GIDA ANALİZLERİ 1/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR  | 
 GTB301/TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/UYG./ LABORATUVAR  | 
 
  | 
 
  | 
|||||
| 
 Cuma  | 
 GTB303/MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNİKLERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/UYG./ LABORATUVAR  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
||||
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Teknolojisi Programı (NÖ) 4. Sınıf Haftalık Ders Programı
| 
 Günler/Saat  | 
 08.10-09.00  | 
 09.10-10.00  | 
 10.10-11.00  | 
 11.10-12.00  | 
 13.10-14.00  | 
 14.10-15.00  | 
 15.10-16.00  | 
 16.10-17.00  | 
||||
| 
 Pazartesi  | 
 GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/D18  | 
 GTB401/GIDA ANALİZLERİ 2/ ARŞ. GÖR. DR. NURAY İNAN ÇINKIR/UYG./ LABORATUVAR  | 
 GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/ UYG./ LABORATUVAR  | 
 GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK//D18  | 
 
  | 
|||||||
| 
 Salı  | 
 GTB417/ALKOLLÜ İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18  | 
 
  | 
 
  | 
 GTB419/DONDURULMUŞ ÜRÜNLER/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18  | 
||||||||
| 
 Çarşamba  | 
 GTB407/GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ/ DOÇ. DR. FATMA HEPSAĞ/D18  | 
 GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18  | 
 GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/D18  | 
 
  | 
 GTB405/SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ/ DOÇ.DR. PEMBE EVCİ ÇÜRÜK/D18  | 
|||||||
| 
 Perşembe  | 
 GTB403/ET VE ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ/ DOÇ. DR. EMEL ÜNAL TURHAN/UYG./ LABORATUVAR  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
||||||
| 
 Cuma  | 
 
  | 
 GTB409/ MEZUNİYET TEZİ 1/ BÖLÜM ÖĞRETİM ÜYELERİ 
  | 
 
  | 
 
  | 
 
  | 
|||||||
| 
 Not:  | 
 
  | 
| 
 1.  | 
 Her bir sınıf seviyesi için ayrı ayrı doldurulur.  | 
| 
 2.  | 
 2, 3, 4 saat üst üste olan derslerde hücreler saat sayısı kadar birleştirilir.  | 
| 
 3.  | 
 Aynı saatte olan farklı şubelerin dersleri yukarıdaki tabloda Pazartesi 08:15-10:00 saatleri arasında yer alan hücredeki gibi gösterilir.  | 
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2., 3., ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız.
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ. GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI…
10.09.2024 Görüntülenme Sayısı: 1257
                    