Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi / Resim Bölümü

2021-2022 Güz Yarıyılı Resim Anasanat Dalı Tezli Yüksek Lisans Başvuruları Ön Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız!

RESİM BÖLÜMÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS SINAV DUYURUSU

Bilim Sınavı 31/08/2021 saat 10.00

Yer: Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi

Bilim sınavı yüz yüze yazılı sınav olarak yapılacaktır. Adaylar sınavlarda sosyal mesafe kuralları gözetilerek sınav salonuna alınacaktır.

Yüz yüze yazılı sınavlara girecek adaylar; kalem, silgi, kalemtıraş vb. ihtiyaçlarını kendileri getirmelidir.

Adaylar sınava geçerli ve fotoğraflı bir kimlik belgesi ile gelmelidirler.

Adaylar sınavlarda kullanılmak üzere kendilerine verilen damgalı Tüm kâğıtlara, Ad, Soyad ve T.C. kimlik numaralarını yazmalıdırlar.

Covid-19 hastası olan veya temaslı adaylar durumlarını sınava girişte görevlilere bildirerek ayrı salonda sınava alınmalarını sağlamakla yükümlüdürler.

Dosya İnceleme 31/08/2021 saat 12.30

Yer: Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi

Adaylar sıralamaya göre Jüri değerlendirmesi için salonlara alınacaktır.

Adaylar kendilerine ait Portfolyo Dosyalarını jüriye sunacaktır.

Adayların resim, heykel vs çalışmalarını getirmelerine gerek yoktur. Çalışmaların yer aldığı dosyalardaki görseller yeterli olacaktır.

Dosyalar değerlendirilmek üzere Kurumda kalacaktır. Sınav sonrası Dosyalar 60 gün sonra adaylar tarafından Kurumdan geri alınabilecektir.