|
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
|||||||||
|
1. SINIF/1. YARIYIL (GÜZ) |
|||||||||
|
Sıra No |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
1 |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
||
|
2 |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 |
||
|
3 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ (SCIENTIFIC RESEARCH AND PUBLICATION ETHICS)** |
Z |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
4 |
GMBSEC1YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 1.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
|
TOPLAM |
16 |
0 |
0 |
16 |
12 |
30 |
|||
|
Notlar: |
|||||||||
|
* İlk dönemi olan öğrenciler (GÜZ GİRİŞLİLER) GMB805 SEMİNER dersini seçmeyecek, GMB801, GMB853 kodlu dersler ile 3 adet seçmeli ders seçeceklerdir. |
|||||||||
|
**İkinci dönemi olan öğrenciler (BAHAR GİRİŞLİLER) GMB853 BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ dersini seçmeyecek, GMB801, GMB805, kodlu dersler ile 3 adet seçmeli ders seçeceklerdir. |
|||||||||
|
1. SINIF/2. YARIYIL (BAHAR) |
|||||||||
|
Sıra No |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
1 |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
||
|
2 |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
6 |
||
|
3 |
BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ (SCIENTIFIC RESEARCH AND PUBLICATION ETHICS** |
Z |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
4 |
GMBSEC2YY |
GIDA MÜHENDİSLİĞİ 2.YY SEÇMELİ DERSLER (ELECTIVE COURSES) |
S |
9 |
0 |
0 |
9 |
9 |
18 |
|
TOPLAM |
16 |
0 |
0 |
16 |
9 |
30 |
|||
|
Notlar: |
|||||||||
|
* İlk dönemi olan öğrenciler (BAHAR GİRİŞLİLER) GMB806 SEMİNER dersini seçmeyecek, GMB802, GMB856 kodlu dersler ile 3 adet seçmeli ders seçeceklerdir. |
|||||||||
|
**İkinci dönemi olan öğrenciler (GÜZ GİRİŞLİLER) GMB856 BİLİMSEL ARAŞTIRMA VE YAYIN ETİĞİ dersini seçmeyecek, GMB802, GMB856, GMB806 kodlu dersler ile 3 adet seçmeli ders seçeceklerdir. |
|||||||||
|
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
|||||||||
|
1. SINIF/2. YARIYIL (BAHAR) |
|||||||||
|
Sıra No |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
1 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
2 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
3 |
RAF ÖMRÜ VE DEPOLAMA TEKNİKLERİ (SHELF-LIFE AND STORAGE TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
4 |
FERMENTE BİTKİSEL ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ (FERMENTED VEGETABLE PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
5 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
6 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
7 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
8 |
YUMUŞAK BUĞDAY ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (SOFT CEREAL PRODUCTS TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
9 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
10 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
11 |
PEYNİR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (CHEESE SCIENCE AND TECHNOLOGY) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
12 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
13 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
14 |
GIDA MİKOLOJİSİ VE MİKOTOKSİNLER (FOOD MICOLOGY AND MICOTOXINS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
15 |
YENİ GIDA İŞLEME VE MUHAFAZA TEKNİKLERİ (NEW FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNIQUES) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
16 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
17 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
18 |
GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (FOOD QUALITY CONTROL AND LEGISLATION) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
19 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
20 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
21 |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
||
|
22 |
GIDALARIN BİYOAKTİF BİLEŞİKLERCE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ (ENRICHMENT OF FOODS WITH BIOACTIVE COMPOUNDS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
23 |
GIDALARDA AROMA BİLEŞİKLERİ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ (AROMA COMPOUNDS IN FOODS AND ANALYSIS METHODS) |
S |
3 |
0 |
0 |
3 |
3 |
6 |
|
|
Not. Z: Zorunlu ders, S: Seçmeli ders, T: Haftalık ders saati, U: Haftalık uygulama saati, L: Haftalık laboratuvar saati, TS: Dersin toplam saati, K: Dersin kredisi, AKTS: Avrupa Kredi Transfer Sistemi. |
|||||||||
|
2. SINIF/3. YARIYIL (GÜZ) |
|||||||||
|
Sıra No |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
1 |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
||
|
2 |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
24 |
||
|
TOPLAM |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
30 |
|||
|
Not. Z: Zorunlu ders, S: Seçmeli ders, T: Haftalık ders saati, U: Haftalık uygulama saati, L: Haftalık laboratuvar saati, TS: Dersin toplam saati, K: Dersin kredisi, AKTS: Avrupa Kredi Transfer Sistemi. |
|||||||||
|
2. SINIF/4. YARIYIL (BAHAR) |
|||||||||
|
Sıra No |
Ders Kodu |
Ders Adı |
Z/S |
T |
U |
L |
TS |
K |
AKTS |
|
1 |
Z |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
6 |
||
|
2 |
Z |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
24 |
||
|
TOPLAM |
4 |
0 |
0 |
4 |
0 |
30 |
|||
|
Not. Z: Zorunlu ders, S: Seçmeli ders, T: Haftalık ders saati, U: Haftalık uygulama saati, L: Haftalık laboratuvar saati, TS: Dersin toplam saati, K: Dersin kredisi, AKTS: Avrupa Kredi Transfer Sistemi. |
|||||||||
Ders listesinin yazdırılabilir formu için tıklayınız
Güncelleme Tarihi: 19.11.2024
Görüntülenme Sayısı: 789
