T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Mühendisliği Programı 1. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.15-09.00 |
09.15-10.00 |
10.15-11.00 |
11.15-12.00 |
13.15-14.00 |
14.15-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
|
GMB 101 Genel Kimya Prof. Dr. Halef DİZLEK [Böl. Toplantı Odası] |
YDİ I (Uzaktan Eğitim) Öğr. Gör. Fatma AVCIOĞLU ELMAS |
|
||||
Salı |
|
GMB 103 Fizik 1 Dr. Öğr. Üye Nazmi SEDEFOĞLU [İnşaat müh ile ortak]
|
TD I (Uzaktan Eğitim) Öğr. Gör. Funda YILDIRIM |
GMB 109 Gıda Biyolojisi Arş. Gör. Dr. Tülin EKER [Böl. Toplantı Odası] |
||||
Çarşamba |
|
|
|
|
GMB 105 Matematik I Dr. Öğr. Üyesi Aykut EMNİYET [EEZ03] |
|
||
Perşembe |
GMB 111 Temel Bilgi Teknolojileri [Bölüm Toplantı Odası] |
GMB 101 Genel Kimya (Uyg.) Prof. Dr. Halef DİZLEK [Gıda Tek. Laboratuvarı] |
ATA I (Uzaktan Eğitim) Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Fazıl HİMMETOĞLU |
|||||
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Mühendisliği Programı 2. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
|
GMB 207 Genel Mikrobiyoloji Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|
|
|
|
Salı |
|
|
|
|
GMB 209 Analitik Kimya Prof. Dr. Halef DİZLEK [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|
Çarşamba |
|
GMB 211 Teknik İng. I Prof. Dr. Halef DİZLEK [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 203 Gıda Kimyası Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
|
||||
Perşembe |
|
GMB 201 Mühendislik Matematiği Doç. Dr. Basri ÇALIŞKAN [EB203 İnşaat müh. ile ortak] |
GMB 213 Bilg. Dest. İst. Metotlar Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
|
||||
GMB 215 Bilgisayar Dest. Tasarım Dr. Öğr. Üyesi Yusuf FEDAİ [EB201] |
||||||||
Cuma |
|
|
|
|
GMB 205 Kütle ve Enerji Denklikleri Doç. Dr. Hande DEMİR [Böl. Toplantı Odası] |
|
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Mühendisliği Programı 3. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
Pazartesi |
GMB 335 İş Sağlığı ve Güvenliği Arş. Gör. Dr. Tülin EKER [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 329 Org. Gıdalar Arş. Gör. Dr. Tülin EKER [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 307 Enstrümental Gıda Analizleri Arş. Gör. Dr. Tülin EKER [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 307 Enstrümental Gıda Analizleri (Uyg) Arş. Gör. Dr. Tülin EKER [Gıda Tek. Laboratuvarı] |
||||
GMB 327 Zeyt. İşl. Tek. Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI [Böl. Toplantı Odası] |
||||||||
Salı |
|
|
GMB 317 Gıda Katkı Mad. ve Tok. Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 303 Kütle Aktarımı Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 339 Yeni Nesil Gıdalar Doç. Dr. Özge SÜFER [Böl. Toplantı Odası] |
|||
|
|
GMB 321Gıda Analiz. Mol. Tek. Prof. Dr. A. BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
||||||
Çarşamba |
|
GMB 309 Bilgisayar Programlama [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 337 Gıda Müh. Çeşitli Prosesler Doç. Dr. Hande DEMİR [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|||
|
|
|||||||
Perşembe |
|
GMB 301 Isı Aktarımı Doç. Dr. Ömer Faruk GAMLI [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 305 Gıda Mikro. I Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 305 Gıda Mikro. I (Uyg) Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR [Gıda Tek. Laboratuvarı] |
||||
Cuma |
|
GMB 311 Gıda Biyoteknolojisi Prof. Dr. A. BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|
|
||
GMB 313 Bioproses Müh. Doç. Dr. Hande DEMİR [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|
|
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Gıda Mühendisliği Programı 4. Sınıf Haftalık Ders Programı
Günler/Saat |
08.10-09.00 |
09.10-10.00 |
10.10-11.00 |
11.10-12.00 |
13.10-14.00 |
14.10-15.00 |
15.10-16.00 |
16.10-17.00 |
|
Pazartesi |
GMB 403 Gıda Tek. Uy. I Gıda Mühendisliği Öğretim Üyeleri [Gıda Tek. Laboratuvarı] |
GMB 417 Meyve Suyu ve Gazlı İç. Tek. Doç. Dr. Hande DEMİR [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 435 İşletme Sanitasyonu Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
||||
GMB 415 Alkollü İç. Tek. Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN [Böl. Toplantı Odası] |
|||||||||
Salı |
|
GMB 407 Tahıl İşleme Teknolojisi Doç. Dr. Halef DİZLEK [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 427 Gıda ve Sağlık Doç. Dr. Meriç ŞİMŞEK ASLANOĞLU [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
||||
|
|||||||||
Çarşamba |
GMB 423 Mezuniyet Tezi I |
GMB 409 Süt İş. Tek. Dr. Öğr. Üyesi Kurban YAŞAR [Böl. Toplantı Odası] |
GMB 405 Proses Kontrol Prof. Dr. Feridun DEMİR [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
||||
Perşembe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cuma |
|
GMB 421 Su Ürünleri İş. Tek. Prof. Dr. Halef DİZLEK [Böl. Toplantı Odası] |
|
|
|
GMB 423 Mezuniyet Tezi I |
|||
GMB 419 Et İşleme Tek. Doç. Dr. Ö. Faruk GAMLI [Böl. Toplantı Odası] |
Ders programının yazdırılabilir formu için tıklayınız.
Güncelleme Tarihi: 8.11.2024
Görüntülenme Sayısı: 181