OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
ÖĞRETİM ÜYELERİ
   Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ
Uzmanlık alanları: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Hasat Sonrası Depolama
+90 328 827 10 00-3650
aysetulinoz@osmaniye.edu.tr
aysetulinoz@korkutata.edu.tr
   Prof. Dr. Halef DİZLEK
Uzmanlık alanları: Tahıl ve ürünleri teknolojisi, Yağ teknolojisi, Özel Gıdalar teknolojisi
+90 328 827 10 00-3655
hdizlek@osmaniye.edu.tr
hdizlek@korkutata.edu.tr
   Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN
Uzmanlık alanları:Biyoteknoloji, Fermentasyon Teknolojisi, Gıda Kimyası
+90 328 827 10 00-3666
bozdogan@osmaniye.edu.tr
bozdogan@korkutata.edu.tr
   Prof. Dr. Hande DEMİR 
Uzmanlık alanları: Biyoteknoloji, Gıda Mikrobiyolojisi, Fermentasyon Teknolojisi
+90 328 827 10 00-3654
handedemir@osmaniye.edu.tr
handedemir@korkutata.edu.tr

  Doç. Dr. Ömer Faruk GAMLI
Uzmanlık alanları:Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Temel İşlemler, Zeytin Teknolojisi
+90 328 827 10 00-3652
omergamli@osmaniye.edu.tr
omergamli@korkutata.edu.tr
  Doç. Dr. Meriç ŞİMŞEK ASLANOĞLU
Uzmanlık alanları:Gıda Kimyası, Beslenme, Temel İşlemler
+90 328 827 10 00-3661
mericsimsek@osmaniye.edu.tr
mericsimsek@korkutata.edu.tr
   Dr. Öğr. Üye. Kurban YAŞAR
Uzmanlık alanları:Süt ve ürünleri teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
+90 328 827 10 00
kurbanyasar@osmaniye.edu.tr
kurbanyasar@korkutata.edu.tr
 Doç. Dr. Özge SÜFER
Uzmanlık alanları:Temel İşlemler, Gıda Kimyası, Tahıl ve ürünleri teknolojisi
+90 328 827 10 00-3656
ozgesufer@osmaniye.edu.tr
ozgesufer@korkutata.edu.tr

 

Görüntülenme Sayısı: 336