OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYELERİ |
|||
![]() |
Prof. Dr. Ayşe Tülin ÖZ | ||
Uzmanlık alanları: Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Hasat Sonrası Depolama | |||
![]() |
+90 328 827 10 00-3650 | ||
![]() |
aysetulinoz@osmaniye.edu.tr | ||
![]() |
aysetulinoz@korkutata.edu.tr |
![]() |
Prof. Dr. Halef DİZLEK | |
Uzmanlık alanları: Tahıl ve ürünleri teknolojisi, Yağ teknolojisi, Özel Gıdalar teknolojisi | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3655 | |
![]() |
hdizlek@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
hdizlek@korkutata.edu.tr |
![]() |
Prof. Dr. Adnan BOZDOĞAN | |
Uzmanlık alanları:Biyoteknoloji, Fermentasyon Teknolojisi, Gıda Kimyası | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3666 | |
![]() |
bozdogan@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
bozdogan@korkutata.edu.tr |
![]() |
Prof. Dr. Hande DEMİR | |
Uzmanlık alanları: Biyoteknoloji, Gıda Mikrobiyolojisi, Fermentasyon Teknolojisi | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3654 | |
![]() |
handedemir@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
handedemir@korkutata.edu.tr |
![]() |
Doç. Dr. Ömer Faruk GAMLI | |
Uzmanlık alanları:Meyve Sebze İşleme Teknolojisi, Temel İşlemler, Zeytin Teknolojisi | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3652 | |
![]() |
omergamli@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
omergamli@korkutata.edu.tr |
![]() |
Doç. Dr. Meriç ŞİMŞEK ASLANOĞLU | |
Uzmanlık alanları:Gıda Kimyası, Beslenme, Temel İşlemler | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3661 | |
![]() |
mericsimsek@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
mericsimsek@korkutata.edu.tr |
![]() |
Dr. Öğr. Üye. Kurban YAŞAR | |
Uzmanlık alanları:Süt ve ürünleri teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi | ||
![]() |
+90 328 827 10 00 | |
![]() |
kurbanyasar@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
kurbanyasar@korkutata.edu.tr |
![]() |
Doç. Dr. Özge SÜFER | |
Uzmanlık alanları:Temel İşlemler, Gıda Kimyası, Tahıl ve ürünleri teknolojisi | ||
![]() |
+90 328 827 10 00-3656 | |
![]() |
ozgesufer@osmaniye.edu.tr | |
![]() |
ozgesufer@korkutata.edu.tr |
Görüntülenme Sayısı: 336