GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Aday Öğrenci Rektöre Yaz Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? OKÜ RadyoOKÜ Radyo İletişim English 2025 Aile Yılı
Hakkımızda
Hakkımızda
  • Bölüm Hakkında
  • Bölüm Başkanı Mesajı
  • Misyon ve Vizyon
  • Temel Değerler
  • Politikalar
  • Sayısal Bilgiler
  • İletişim
Yönetim
Danışma Kurulu
  • Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu
  • Öğrenci Danışma Kurulu
Yönetim
  • Bölüm Başkanı
  • Bölüm Başkan Yardımcısı
  • Bölüm Kurulu
  • Akademik Bölüm Kurulu
  • Bölüm Komisyonları
  • Bölüm Koordinatörleri
  • Bölüm Temsilcilikleri
  • İdari Birimler
  • Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Uyum Programı
  • Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
  • Akademik Danışmanlar
  • Ders Programı
  • Ders Listesi
  • Ders İçerikleri
  • Staj-Uygulama
  • Formlar ve Dilekçeler
  • Çift Anadal Programı (ÇAP)
  • Yandal Programı
  • Burs ve Kredi
  • Yatay ve Dikey Geçiş
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci
  • Öğrenci Konseyi
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
  • Akran Uyum Programı
  • Mezun Geri Bildirim Anketi
Lisansüstü
Lisansüstü
  • Yüksek Lisans Programı
  • Öğretim Üyeleri
  • Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
  • Bologna Bilgi Sistemi
  • Akademik Takvim
  • Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
  • Burs ve Kredi
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci
  • Öğrenci Kulüpleri
  • Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
  • Yüksek Lisans Ders Programı
  • Öğrenci Memnuniyet Anketi
  • Yüksek Lisans Ders Listesi
  • Yüksek Lisans Ders İçerikleri
  • Doktora Ders Listesi
  • Yüksek Lisans ve Doktora Programı Ders Programı
  • Doktora Ders İçerikleri
Kalite
Kalite
  • Kalite Komisyonu
  • Kalite Politikası
  • Akreditasyon (MÜDEK)
  • Akredite Program Listesi
  • Organizasyon Şeması
  • Paydaşlarımız
  • Formlar ve Dilekçeler
  • Stratejik Plan
  • Öz Değerlendirme
  • Kalite El Kitabı
  • Yönetmelikler
  • Yönergeler
  • Anketler
  • Anket Raporları
  • Bilgi Paketi Hazırlama Rehberi
Araştırma
Toplumsal Katkı
  • Toplumsal Katkı Politikası
  • Toplumsal Katkı
Araştırma
  • Araştırma Politikası
  • Bilimsel Yayınlar
  • Ödüller
  • Ulusal Projeler
  • Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
  • Uluslararasılaştırma Politikası
  • Erasmus Değişim Programı
  • Mevlana Değişim Programı
  • Farabi Değişim Programı
  • Ortaklık ve İlişkiler
  • Uluslararası Öğrenci
  • Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
  • Üniversite Tanıtım
  • Fakülte Tanıtım
  • Bölüm Tanıtım
  • Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi EBYS Destek Sistemi Bologna Bilgi Sistemi Telefon rehberi AFAD Bilgilendirme Akademik Arşiv Sistemi Akademik Bilgi Sistemi Öğrenci Bilgi Sistemi Uzaktan Eğitim Platformu International Relations International Students Dokuman Bankası Kütüphane Hesabım OKÜ RadyoOKÜ Radyo Personel E-Posta Sistemi Öğrenci E-Posta Sistemi Yemekhane Rezervasyon Havuz Bakiye Yükleme Sistemi Bilişim Destek Sistemi Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Bilgi Edinme Enerji Verimliliği Bilgilendirme Ek Ders Otomasyonu OKÜ Bulut OKÜ Hesabım Web Sitesi Yönetim Paneli
Breadcrumbs Image

Haberler

  • Üniversitemiz
  • Haberler
Gıda Mühendisliği Bölümünde Sınav Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
12.11.2025
Gıda Mühendisliği Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi
06.11.2025
Bölümümüz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
27.10.2025
Öğretim Üyemizin Projesine TÜBİTAK Desteği
21.10.2025
2025 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ - DOÇ. DR . ÖZGE SÜFER
02.06.2025
2025 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ - PROF. DR. HALEF DİZLEK
02.06.2025
Akademisyenimizin Araştırmacı Olarak Yer Aldığı Projeye TÜBİTAK Desteği
01.09.2024
Bölümümüzün TUBİTAK 1002-A Başarısı
12.09.2024
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri
26.12.2023
Doktora Programımız Açıldı
25.12.2023
Tebrik
06.12.2023
2024 AD Scientific Index'e giren öğretim üyelerimiz
06.12.2023
COST çalışma grupları üyesi öğretim üyemiz
07.10.2023
Tübitak 2209-A projesi başarımız
07.10.2023
Tebrik
08.03.2023
Bölümümüzün Tübitak 2218 Başarısı
08.03.2023
Tebrik
30.01.2023

Aday Öğrenciler

  • Rektörümüzün Mesajı
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Öğrenci E-Posta Sistemi
  • Uzaktan Eğitim Platformu

Faydalı Linkler

  • Milli Eğitim Bakanlığı
  • YÖK
  • Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü
  • Gençlik ve Spor Bakanlığı

Bilgi Sistemleri

  • Akademik Bilgi Sistemi
  • Akademik Arşiv Sistemi
  • Bilgi Edinme
  • AFAD Bilgilendirme
  • Dokuman Bankası

İletişim

Google Play'den alın
Download on the App Store

© 2024 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi - Tüm hakları saklıdır
Tasarım ve Kodlama: Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi

Hakkımızda
Bölüm Hakkında Bölüm Başkanı Mesajı Misyon ve Vizyon Temel Değerler Politikalar Sayısal Bilgiler İletişim

Danışma Kurulu
Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu Öğrenci Danışma Kurulu
Yönetim
Bölüm Başkanı Bölüm Başkan Yardımcısı Bölüm Kurulu Akademik Bölüm Kurulu Bölüm Komisyonları Bölüm Koordinatörleri Bölüm Temsilcilikleri İdari Birimler Önceki Bölüm Başkanları

Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Uyum Programı Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Akademik Danışmanlar Ders Programı Ders Listesi Ders İçerikleri Staj-Uygulama Formlar ve Dilekçeler Çift Anadal Programı (ÇAP) Yandal Programı Burs ve Kredi Yatay ve Dikey Geçiş Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Akran Uyum Programı Mezun Geri Bildirim Anketi

Lisansüstü
Yüksek Lisans Programı Öğretim Üyeleri Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Bologna Bilgi Sistemi Akademik Takvim Akademik Görüşme Gün ve Saatleri Burs ve Kredi Kısmi Zamanlı Öğrenci Öğrenci Kulüpleri Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri Yüksek Lisans Ders Programı Öğrenci Memnuniyet Anketi Yüksek Lisans Ders Listesi Yüksek Lisans Ders İçerikleri Doktora Ders Listesi Yüksek Lisans ve Doktora Programı Ders Programı Doktora Ders İçerikleri

Kalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Akreditasyon (MÜDEK) Akredite Program Listesi Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar ve Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler Yönergeler Anketler Anket Raporları Bilgi Paketi Hazırlama Rehberi

Toplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Araştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ödüller Ulusal Projeler Uluslararası Projeler

Uluslararası
Uluslararasılaştırma Politikası Erasmus Değişim Programı Mevlana Değişim Programı Farabi Değişim Programı Ortaklık ve İlişkiler Uluslararası Öğrenci Uluslararası İlişkiler Birimi

Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım Fakülte Tanıtım Bölüm Tanıtım Bölüm Tanıtım Videosu
Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? OKÜ RadyoOKÜ Radyo İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.