GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Aday Öğrenci
Rektöre Yaz
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
OKÜ Radyo
İletişim
English
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Danışma Kurulu
Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu
Öğrenci Danışma Kurulu
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
Bölüm Temsilcilikleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Staj-Uygulama
Formlar ve Dilekçeler
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Akran Uyum Programı
Mezun Geri Bildirim Anketi
Lisansüstü
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Burs ve Kredi
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Yüksek Lisans Ders Programı
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Yüksek Lisans Ders Listesi
Yüksek Lisans Ders İçerikleri
Doktora Ders Listesi
Yüksek Lisans ve Doktora Programı Ders Programı
Doktora Ders İçerikleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Akreditasyon (MÜDEK)
Akredite Program Listesi
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar ve Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Anketler
Anket Raporları
Bilgi Paketi Hazırlama Rehberi
Araştırma
Toplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası
Toplumsal Katkı
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ödüller
Ulusal Projeler
Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
Uluslararasılaştırma Politikası
Erasmus Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
EBYS Destek Sistemi
Bologna Bilgi Sistemi
Telefon rehberi
AFAD Bilgilendirme
Akademik Arşiv Sistemi
Akademik Bilgi Sistemi
Öğrenci Bilgi Sistemi
Uzaktan Eğitim Platformu
International Relations
International Students
Dokuman Bankası
Kütüphane Hesabım
OKÜ Radyo
Personel E-Posta Sistemi
Öğrenci E-Posta Sistemi
Yemekhane Rezervasyon
Havuz Bakiye Yükleme Sistemi
Bilişim Destek Sistemi
Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi
Bilgi Edinme
Enerji Verimliliği Bilgilendirme
Ek Ders Otomasyonu
OKÜ Bulut
OKÜ Hesabım
Web Sitesi Yönetim Paneli
Haberler
Üniversitemiz
Haberler
Gıda Mühendisliği Bölümünde Sınav Öncesi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
12.11.2025
Gıda Mühendisliği Bölümü Mezun-Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi
06.11.2025
Bölümümüz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
27.10.2025
Öğretim Üyemizin Projesine TÜBİTAK Desteği
21.10.2025
2025 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ - DOÇ. DR . ÖZGE SÜFER
02.06.2025
2025 TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ - PROF. DR. HALEF DİZLEK
02.06.2025
Akademisyenimizin Araştırmacı Olarak Yer Aldığı Projeye TÜBİTAK Desteği
01.09.2024
Bölümümüzün TUBİTAK 1002-A Başarısı
12.09.2024
TÜBİTAK Bilim Söyleşileri
26.12.2023
Doktora Programımız Açıldı
25.12.2023
Tebrik
06.12.2023
2024 AD Scientific Index'e giren öğretim üyelerimiz
06.12.2023
COST çalışma grupları üyesi öğretim üyemiz
07.10.2023
Tübitak 2209-A projesi başarımız
07.10.2023
Tebrik
08.03.2023
Bölümümüzün Tübitak 2218 Başarısı
08.03.2023
Tebrik
30.01.2023
Hakkımızda
Hakkımızda
Bölüm Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
İletişim
Yönetim
Danışma Kurulu
Gıda Mühendisliği Bölümü Danışma Kurulu
Öğrenci Danışma Kurulu
Yönetim
Bölüm Başkanı
Bölüm Başkan Yardımcısı
Bölüm Kurulu
Akademik Bölüm Kurulu
Bölüm Komisyonları
Bölüm Koordinatörleri
Bölüm Temsilcilikleri
İdari Birimler
Önceki Bölüm Başkanları
Lisans
Lisans
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Uyum Programı
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Akademik Danışmanlar
Ders Programı
Ders Listesi
Ders İçerikleri
Staj-Uygulama
Formlar ve Dilekçeler
Çift Anadal Programı (ÇAP)
Yandal Programı
Burs ve Kredi
Yatay ve Dikey Geçiş
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Akran Uyum Programı
Mezun Geri Bildirim Anketi
Lisansüstü
Lisansüstü
Yüksek Lisans Programı
Öğretim Üyeleri
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)
Bologna Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Akademik Görüşme Gün ve Saatleri
Burs ve Kredi
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Öğrenci Kulüpleri
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Yüksek Lisans Ders Programı
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Yüksek Lisans Ders Listesi
Yüksek Lisans Ders İçerikleri
Doktora Ders Listesi
Yüksek Lisans ve Doktora Programı Ders Programı
Doktora Ders İçerikleri
Kalite
Kalite
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Akreditasyon (MÜDEK)
Akredite Program Listesi
Organizasyon Şeması
Paydaşlarımız
Formlar ve Dilekçeler
Stratejik Plan
Öz Değerlendirme
Kalite El Kitabı
Yönetmelikler
Yönergeler
Anketler
Anket Raporları
Bilgi Paketi Hazırlama Rehberi
Araştırma
Toplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası
Toplumsal Katkı
Araştırma
Araştırma Politikası
Bilimsel Yayınlar
Ödüller
Ulusal Projeler
Uluslararası Projeler
Uluslararası
Uluslararası
Uluslararasılaştırma Politikası
Erasmus Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Ortaklık ve İlişkiler
Uluslararası Öğrenci
Uluslararası İlişkiler Birimi
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
Üniversite Tanıtım
Fakülte Tanıtım
Bölüm Tanıtım
Bölüm Tanıtım Videosu
Personel
e-OKÜ
Öğretim Üyeleri
Mezunlar
Ne Nerede?
OKÜ Radyo
İletişim
English
Aday Öğrenci
Koyu Tema
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için
tıklayınız.
Tamam