OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 1. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
Gıda Kimyası
Arş. Gör. Dr. Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT
248
|
|
Matematik 2
Öğr. Gör. Mehmet YURTAL
248
|
|
|
|
Salı |
|
İngilizce 2
Dr. Öğr. Üyesi Benian Pınar AKTEPE
Uzaktan Eğitim
|
|
Türk Dili 2
Öğr. Gör. Esra TUT
Uzaktan Eğitim
|
|
Gıda Teknolojisine Giriş
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
248
|
|
İngilizce 2
Dr. Öğr. Üyesi Benian Pınar AKTEPE
Uzaktan Eğitim
|
|
Çarşamba |
|
Temel bilgi Teknolojileri 2
Doç. Dr. Tugay AYAŞAN
248
|
|
|
|
|
|
|
|
Perşembe |
|
|
|
Biyoteknoloji
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
248
|
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2
Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN
Uzaktan Eğitim
|
|
|
|
Cuma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
Güncelleme 15.09.2022 13:46:32
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 2. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00
|
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
Genel Mikrobiyoloji 2
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
D-19
|
|
Laboratuvar Teknikleri 2
Prof. Dr. Ömer SAYLAR
D-19
|
|
Laboratuvar Teknikleri 2- Uygulama
Prof. Dr. Ömer SAYLAR
Laboratuvar
|
|
Salı |
|
Hazır Yemek Üretim Tek.
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
D-19
|
|
Gıda Muhafaza Tek.
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
D-19
|
|
Gıda Biyokimyası
Arş. Gör. Nuray İNAN ÇINKIR
D-19
|
|
Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar
Arş. Gör. Nuray İNAN ÇINKIR
D-19
|
|
Çarşamba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perşembe |
|
|
|
Analitik Kimya
Öğr. Gör. İsa Bora SARIAKÇALI
D-19
|
|
Mesleki İngilizce 2
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
D-19
|
|
|
|
Cuma |
|
|
|
Genel Mikrobiyoloji 2 Uyg.
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
Laboratuvar
|
|
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
Arş. Gör. Dr. Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT
D-19
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
Güncelleme 22.06.2022 23:10:55
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 3. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2-Uygulama
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
Laboratuvar
|
|
|
|
Organik Gıda ve Tarım
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
|
|
|
Salı |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çarşamba |
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
D-18
|
|
İşletme Hij. ve Sanitasyon
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
D-18
|
|
Gıda Kalite K. ve Mevzuat
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
248
|
|
|
|
Perşembe |
|
|
İşletme Hij. ve Sanitasyon
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
D-18
|
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
D-18
|
|
Özel Gıdalar
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
248
|
|
|
Cuma |
|
|
|
|
Bilimsel Araş. Yöntemleri
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
D-19
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
Güncelleme 22.06.2022 23:11:18
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 4. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
|
|
Fermentasyon Tek.
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
D-18
|
|
Fermentasyon Tek.- Uygulama
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
Laboratuvar
|
|
Salı |
|
Yağ İşleme Tekn.
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
D-18
|
|
|
|
Şeker ve Şekerli Ürünler Tekn.
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
D-18
|
|
|
|
|
|
Çarşamba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mezuniyet Tezi 2
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
|
Perşembe |
|
|
|
|
|
İstatistik
Doç. Dr. Nermin BAHŞİ
D-18
|
|
|
|
Cuma |
|
Mezuniyet Tezi 2
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
|
Enstrümental Gıda Analizleri
Arş. Gör. Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
D-18
|
|
Meyve Suyu ve Gazlı İçecekler Tekn.
Arş. Gör. Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
D-18
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |