Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Ders Programı
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00   16:15 17:00
 
Pazartesi

Matematik 2

Doç. Dr. Tahsin ÖZER

 

Atatürk İlkeleri ve
İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üyesi Ferdi AKBAŞ

   
 
Salı      

Biyoteknoloji

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

Gıda Teknolojisne Giriş

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 
 
Çarşamba

Temel Bilgi Teknolojileri 1

Doç. Dr. Tugay AYAŞAN

Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra TUT
Uzaktan Eğitim
 

 

 
 
Perşembe          

İngilizce 2

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 
 
Cuma      

Gıda Kimyası

Öğr. Melike YAVUZ TOPLAOĞLU

 
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...

Güncelleme  15.09.2022 13:46:32


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi

Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar

Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

 

Gıda Biyokimyası

Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

   

Laboratuvar Teknikleri 2

Prof. Dr. Ömer SAYLAR

 

Laboratuvar Teknikleri 2- Uygulama

Prof. Dr. Ömer SAYLAR

 
Salı  

Hazır Yemek Üretim Tek.

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

 İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

     
 
Çarşamba


Genel Mikrobiyoloji 2

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

 

 Gıda Muhafaza Teknikleri

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

 

Mesleki İngilizce 2

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

 
 
Perşembe  

 

           
 
Cuma      

Genel Mikrobiyoloji 2 Uyg.

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

 
 

Analitik Kimya

Doç. Dr. Tahsin ÖZER 

       
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

Güncelleme 22.06.2022 23:10:55


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi  

Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

 

Gıda Mikrobiyolojisi 2 - Uygulama

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN 

 

 Gıda Mikrobiyolojisi 2 - Uygulama

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

İşletme Hijyeni ve Sanitasyon

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

 
Salı  

 

 
 

  Organik Gıda ve Tarım

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

   
 
Çarşamba      

 

 

  

 
Perşembe    

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

Özel Gıdalar 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 

Özel Gıdalar 

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

 
   

Bilimsel Araştırma Yöntemleri

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ              

 
Cuma

 Gıda Mikrobiyolojisi 2 Uyg.

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

   
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... 


Güncelleme 22.06.2022 23:11:18


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi
 
         

Enstrümantal Gıda Analizleri

Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

   
 
Salı        

İstatistik

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

           

  

 
Çarşamba

 Yağ İşleme Teknolojisi

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 

Fermantasyon Teknolojisi

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

 

  

Mezuniyet Tezi 2

Bölüm Öğretim Üyeleri 

 
Perşembe        

Şeker ve Şekerli Ürünler Tekn.

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

         
 
Cuma

Fermantasyon Teknolojisi Uyg.

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

Meyve Suyu ve Gazlı İçecekler Teknolojisi

Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

 

  

 

Mezuniyet Tezi 2

Bölüm Öğretim Üyeleri

    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI...


22 Eylül 2023