Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Ders Programı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 1. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00   16:15 17:00
 
Pazartesi

Gıda Kimyası

Arş. Gör. Dr. Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

248

 

Matematik 2

Öğr. Gör. Mehmet YURTAL

248

   
 
Salı  

İngilizce 2

Dr. Öğr. Üyesi Benian Pınar AKTEPE

Uzaktan Eğitim 

 

 Türk Dili 2

Öğr. Gör. Esra TUT
Uzaktan Eğitim

 

Gıda Teknolojisine Giriş

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

248

 

İngilizce 2

Dr. Öğr. Üyesi Benian Pınar AKTEPE

Uzaktan Eğitim

 
 
Çarşamba

Temel bilgi Teknolojileri 2

Doç. Dr. Tugay AYAŞAN

248

 

     
 
Perşembe  

 

  Biyoteknoloji

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

248 

 

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 2

Dr. Öğr. Üyesi Çağlar TAN

Uzaktan Eğitim

   
 

 

 
Cuma        
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...

Güncelleme  15.09.2022 13:46:32


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 2. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat  

08:15 09:00

09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi

 

Genel Mikrobiyoloji 2

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

D-19

 

Laboratuvar Teknikleri 2

Prof. Dr. Ömer SAYLAR

D-19

 

Laboratuvar Teknikleri 2- Uygulama

Prof. Dr. Ömer SAYLAR

Laboratuvar

 
Salı  

Hazır Yemek Üretim Tek.

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

D-19

 

Gıda Muhafaza Tek.

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

D-19

 

Gıda Biyokimyası

Arş. Gör. Nuray İNAN ÇINKIR

D-19

 

 Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar

Arş. Gör. Nuray İNAN ÇINKIR

D-19

 
Çarşamba

 

     

 

     
 
Perşembe  

 

    Analitik Kimya

Öğr. Gör. İsa Bora SARIAKÇALI

D-19

 

Mesleki İngilizce 2

Doç. Dr.  Pembe EVCİ ÇÜRÜK

D-19

   
 
Cuma

 

 

Genel Mikrobiyoloji 2 Uyg.

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

Laboratuvar 

 

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı

Arş. Gör. Dr. Özlem KILIÇ BÜYÜKKURT

D-19

       
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI...

Güncelleme 22.06.2022 23:10:55


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 3. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat     08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi  

Gıda Mikrobiyolojisi 2-Uygulama

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

Laboratuvar

   

 

 

Organik Gıda ve Tarım

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

 
       
 
Salı    

 

 
              
     
 
Çarşamba  

Gıda Mikrobiyolojisi 2

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

D-18

 

İşletme Hij. ve Sanitasyon

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

D-18

 

Gıda Kalite K. ve Mevzuat

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

248

   
 
Perşembe      

İşletme Hij. ve Sanitasyon

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

D-18

 

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

D-18

 

Özel Gıdalar

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

248

 
 
Cuma    

Bilimsel Araş. Yöntemleri

Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ

D-19

     
      Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... 


Güncelleme 22.06.2022 23:11:18


OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ (NÖ) 4. SINIF DERS PROGRAMI

 Gün Saat   08:15 09:00 09:15 10:00 10:15 11:00 11:15 12:00 13:15 14:00 14:15 15:00 15:15 16:00 16:15 17:00
 
Pazartesi

 

 

  

 

Fermentasyon Tek.

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

D-18

   

Fermentasyon Tek.- Uygulama

Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN

Laboratuvar 

 
Salı  

Yağ İşleme Tekn.

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

D-18

     

Şeker ve Şekerli Ürünler Tekn.

Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK

D-18

     

  

 
Çarşamba            

   

Mezuniyet Tezi 2

Bölüm Öğretim Üyeleri

 
Perşembe          

İstatistik

Doç. Dr. Nermin BAHŞİ

D-18      

   
 
Cuma

Mezuniyet Tezi 2

Bölüm Öğretim Üyeleri

 

Enstrümental Gıda Analizleri

Arş. Gör. Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

D-18

 

 Meyve Suyu ve Gazlı İçecekler Tekn.

Arş. Gör. Dr. Nuray İNAN ÇINKIR

D-18

 
    Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2.  3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız...
 ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI...


22 Eylül 2023