OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 1. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
Matematik 2
Doç. Dr. Tahsin ÖZER
|
|
Atatürk İlkeleri ve
İnkılap Tarihi II
Dr. Öğr. Üyesi Ferdi AKBAŞ
|
|
|
|
Salı |
|
|
|
Biyoteknoloji
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
Gıda Teknolojisne Giriş
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
|
Çarşamba |
|
Temel Bilgi Teknolojileri 1
Doç. Dr. Tugay AYAŞAN
|
|
Türk Dili I
Öğr. Gör. Esra TUT
Uzaktan Eğitim |
|
|
|
Perşembe |
|
|
|
|
|
İngilizce 2
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
Cuma |
|
|
|
|
|
Gıda Kimyası
Öğr. Melike YAVUZ TOPLAOĞLU
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
Güncelleme 15.09.2022 13:46:32
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 2. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
Tıbbi ve Fonksiyonel Gıdalar
Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
|
|
Gıda Biyokimyası
Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
|
|
Laboratuvar Teknikleri 2
Prof. Dr. Ömer SAYLAR
|
|
Laboratuvar Teknikleri 2- Uygulama
Prof. Dr. Ömer SAYLAR
|
|
Salı |
|
Hazır Yemek Üretim Tek.
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
|
|
|
|
Çarşamba |
|
Genel Mikrobiyoloji 2
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
Gıda Muhafaza Teknikleri
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
Mesleki İngilizce 2
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
Perşembe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cuma |
|
|
|
|
|
Genel Mikrobiyoloji 2 Uyg.
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
Analitik Kimya
Doç. Dr. Tahsin ÖZER
|
|
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
Güncelleme 22.06.2022 23:10:55
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 3. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
Gıda Kalite Kontrol ve Mevzuat
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2 - Uygulama
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2 - Uygulama
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
İşletme Hijyeni ve Sanitasyon
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
Salı |
|
|
|
|
|
Organik Gıda ve Tarım
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
|
Çarşamba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perşembe |
|
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
Özel Gıdalar
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
Özel Gıdalar
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
Doç. Dr. Fatma HEPSAĞ
|
|
Cuma |
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi 2 Uyg.
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |
Güncelleme 22.06.2022 23:11:18
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI
GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ 4. SINIF DERS PROGRAMI
|
Gün Saat |
|
08:15 09:00 |
|
09:15 10:00 |
|
10:15 11:00 |
|
11:15 12:00 |
|
13:15 14:00 |
|
14:15 15:00 |
|
15:15 16:00 |
|
16:15 17:00 |
|
Pazartesi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enstrümantal Gıda Analizleri
Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
|
|
|
|
Salı |
|
|
|
İstatistik
Doç. Dr. Nermin BAHŞİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çarşamba |
|
|
|
Yağ İşleme Teknolojisi
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
Fermantasyon Teknolojisi
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
|
|
Mezuniyet Tezi 2
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
|
Perşembe |
|
|
|
|
|
Şeker ve Şekerli Ürünler Tekn.
Doç. Dr. Pembe EVCİ ÇÜRÜK
|
|
|
|
|
|
|
|
Cuma |
|
Fermantasyon Teknolojisi Uyg.
Doç. Dr. Emel ÜNAL TURHAN
|
Meyve Suyu ve Gazlı İçecekler Teknolojisi
Dr. Nuray İNAN ÇINKIR
|
|
|
|
Mezuniyet Tezi 2
Bölüm Öğretim Üyeleri
|
|
|
Gıda Teknolojisi Bölümü 1., 2. 3. ve 4. Sınıf Ders Programlarının yazdırılabilir formuna ulaşmak için tıklayınız... |
ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ… GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI... |