OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Kuruldu

Üniversitemiz, akademik alanlarda uzmanlaşmayı desteklemek amacıyla İhtisaslaşma Koordinatörlüğünü hayata geçirdi. Bu kapsamda, Fakültemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan, 26 Şubat 2024 tarihi itibarıyla koordinatör olarak görevlendirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün kurulmasının üniversitemizin hedeflerine büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "2023 yılında, 'Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri' alanında ihtisaslaşmaya değer görülen 25 üniversite arasında yer alan üniversitemizde kurulan İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün, akademik ve bilimsel çalışmalara yön vererek üniversitemizin ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücünü artıracağına inanıyoruz. Akademik deneyimi ve birikimiyle OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan’ın başarılı projelere imza atacağına inanıyoruz. Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün kurulmasının üniversitemizin hedeflerine büyük katkı sağlayacağının vurguladı. Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, "2023 yılında, 'Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri' alanında ihtisaslaşmaya değer görülen 25 üniversite arasında yer alan üniversitemizde kurulan İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün, akademik ve bilimsel çalışmalara yön vererek üniversitemizin ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücünü artıracağına inanıyoruz. Akademik deneyimi ve birikimiyle OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan'ın başarılı projelere imza atacağına inanıyoruz. Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi. (Haberin detayları için tıklayınız...)

6 Mart 2024 (Bu haber 80 defa görüntülendi)
Karacaoğlan Yerleşkesi Fakıuşağı /OSMANİYE
mdbfdekanlik@osmaniye.edu.tr