Fen Edebiyat Fakültesi / Tarih Bölümü

Ders seçimini yaparken aşağıdaki bilgileri dikkate almanız gerekmektedir:

Ders seçim işlemi, öğrenciler tarafından 01-05 Mart 2021 tarihleri arasında sistem üzerinden yapılacaktır. Seçmiş olduğunuz dersleri kesinleştirmeniz gerekmektedir.

Ders seçimi ve danışman onayı için öğrencilerin bölümümüz öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri ile bizzat görüşmelerine gerek yoktur. İlgili danışmanlar ders onaylarını gerçekleştirecektir.

Tarih Bölümü'nün güncel müfredatında yer alan derslerin kodu TRH'dir. Eski müfredatta yer alan derslerin kodu TAR'dır. Bu sebeple TRH kodlu dersler seçilecek, TAR kodlu dersler seçilmeyecektir.

Listede yer alan dersler aktif derslerdir. Sadece listede yer alan aktif dersler seçilecek, listede yer almayan pasif dersler seçilmeyecektir.

Birinci sınıf öğrencileri listede yer alan tüm zorunlu dersleri seçeceklerdir.

İkinci, üçüncü ve dördündü sınıf öğrencileri listede yer alan hem zorunlu hem de seçmeli derslerleri seçeceklerdir.

Seçilecek derslerin listesini aşağıda bulunan linkten indirebilirsiniz.

Seçilecek Derslerin Listesi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 OSMANİYE
emelhimmetoglu@osmaniye.edu.tr