Bölümümüz Başkanı Doç. Dr. Ayşe ATICI ARAYANCAN, Selçuklu Araştırmaları Panel'ine Katılacak

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Halil İnalcık Tarih ve Toplum Bilimleri Araştırma merkezi ve Genç Tarihçiler Kulübü, Tarihçiler Platformu işbirliği ile düzenlenen Selçuklu Araştırmaları Paneli, 8-9 Mayıs'ta online gerçekleştirilecektir.

@tarihcilerplatformu @izu_tarih  Panel, Tarihçiler Medya Youtube Kanalında yayınlanacaktır.

Panele katılacak olan Bölümümüz Başkanı sayın Doç. Dr. Ayşe ATICI ARAYANCAN'a başarılar dileriz.

Selçuklu Araştırmaları Paneli, devam ediyor!
İlk oturumda saat 15.00’da Prof. Dr. Mehmet Ali Hacıgökmen ve 16.00’da Doç. Dr. Ayşe Atıcı Arayancan ve 17.00’da Doç. Dr. Mustafa Alican ile bir araya geleceğiz.
Panel, Tarihçiler Medya Youtube Kanalında

9 Mayıs 2021 (Bu haber 295 defa görüntülendi)
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 OSMANİYE
emelhimmetoglu@osmaniye.edu.tr