Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Bologna Bilgi Paketleri Hakkında Toplantı Gerçekleştirildi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde Bologna Bilgi Pa...
Ekleme Tarihi :21.10.2025 16:19
Görüntüleme Sayısı :9
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde, fakülteye bağlı tüm bölümlerin Bologna Bilgi Paketleri’nin güncellenmesi ve tamamlanmasına yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsniye SAĞLIKER başkanlığında yapılan toplantıda, her dersin içerik, öğrenme çıktıları, ölçme-değerlendirme yöntemleri ve program yeterlilikleri ile uyumlu hale getirilmesinin önemi vurgulandı. Toplantıda ayrıca, bilgi paketlerinin dersin sorumlu öğretim üye ve elemanları tarafından titizlikle tamamlanması gerektiği belirtilerek, sürecin fakültenin eğitim kalitesini ve şeffaflığını artırmada önemli bir adım olduğu ifade edildi.
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Akademik Danışmanlık Akademik Takvim Uyum Programı Burslar ve Krediler Ders Listeleri, Kredilendirme ve İçerikler Yatay ve Dikey Geçiş Çift Ana Dal Programları (ÇAP) Yan Dal ProgramlarıÖğrenci
Kısmi Zamanlı Öğrenci Lisans Ders Programları Lisansüstü Ders Programları Öğrenci Konseyi Öğrenci Kulüpleri Staj-Uygulama Öğrenci Memnuniyet Anketi Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun GörüşleriKalite
Kalite Komisyonu Kalite Politikası Akreditasyon (SABAK) Akredite Program Listesi Organizasyon Şeması Paydaşlarımız Formlar/Dilekçeler Stratejik Plan Öz Değerlendirme Kalite El Kitabı Yönetmelikler YönergelerKalite
İş Akış Şeması İç Kontrol Hassas Görevler Riskler Birim Görev Tanımları Personel Görev Tanımları Süreç Kartları Hizmet Envanteri Kamu Hizmet Standartı İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi Acil Durum Eylem PlanıAraştırma
Araştırma Politikası Bilimsel Yayınlar Ulusal Projeler Uluslararası Projeler ÖdüllerToplumsal Katkı
Toplumsal Katkı Politikası Toplumsal Katkı
Sitemizde, 6698 sayılı kanun kapsamında kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
