GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜNDEN 14. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ’NE KATILIM
Ekleme Tarihi :13.05.2025 11:23 Güncelleme Tarihi: 04.06.2025 08:24 Görüntüleme Sayısı :6

Gıda Teknolojisi Bölümünden 14. Gıda MühendisliÄŸi Kongresi’ne Katılım

Gıda Teknolojisi Bölümü olarak, akademik kadromuz ve lisans öÄŸrencilerimizle birlikte Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda MühendisliÄŸi Bölümü ev sahipliÄŸinde düzenlenen 14. Gıda MühendisliÄŸi Kongresi’ne katılım saÄŸladık. Alanında uzman araÅŸtırmacıların ve sektör temsilcilerinin bir araya geldiÄŸi kongrede, bölümümüzü temsilen dört bilimsel bildiri sunulmuÅŸtur:

  1. Keçiboynuzu Tozunun Fonksiyonel Gıda BileÅŸeni Olarak Kullanım Potansiyeli
    Emir ÜÅŸenmezsoylu, ZeliÅŸ Karakaya, Emel Ünal Turhan

  2. Andız Pekmezinin Biyofonksiyonel ve Kimyasal Özellikleri
    Gülben DoÄŸan, Betül Kartal, Emel Ünal Turhan

  3. Geleceğin Alternatif Gıda Kaynakları
    Ezgi Zopçuk, Fatma HepsaÄŸ

  4. Sürdürülebilir Tarımda Bitkisel Pestisitlerin Potansiyeli
    Makul Burçak, Fatma HepsaÄŸ

Kongre süresince gerçekleÅŸtirilen bilimsel paylaşımlar, öÄŸrencilerimizin akademik geliÅŸimine katkı saÄŸlamış ve bölümümüzün güncel araÅŸtırma alanlarındaki görünürlüÄŸünü artırmıştır. Sunulan bildiriler, öÄŸrencilerimiz ve akademik kadromuz için bilgi alışveriÅŸi ve deneyim kazanımı açısından verimli olmuÅŸtur.

Personel e-OKÜ Öğretim Üyeleri Mezunlar Ne Nerede? İletişim English Aday Öğrenci Koyu Tema