2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

 

Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir.




AKADEMİK PERSONEL SAYISI

 

No

Bölüm

 

Prof. Dr.

 

Doç. Dr.

 

Dr. Öğr. Üye.

 

Öğr. Gör.

 

Arş. Gör.

 

Toplam

1

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-

1

2

1

2

6

2

Gıda Teknolojisi

1

4

-

-

2

7

3

Organik Tarım İşletmeciliği

1

2

3

-

-

6

4

Rekreasyon Yönetimi

-

1

3

-

-

4




ÖĞRENCİ SAYISI

 

No

Bölüm

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

Toplam

1

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

49

50

53

38

240

2

Gıda Teknolojisi

40

1

26

32

120

3

Organik Tarım İşletmeciliği

3

21

17

52

130

4

Rekreasyon Yönetimi

41

37

8

20

126

5

Toplam

61

134

70

122

616

 




Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır.

 

Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane, 17 adet derslik ve 3 adet amfi bulunmaktadır.



Güncelleme 30.01.2023 16:45:29



Görüntülenme Sayısı: 220