2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir.




AKADEMİK PERSONEL SAYISI

No

Bölüm

Prof. Dr.

Doç. Dr.

Dr. Öğr. Üyesi

Öğr. Gör.

Arş. Gör.

Toplam

1.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

-

1

2

1

3

7

2.

Gıda Teknolojisi

1

3

-

-

2

6

3.

Organik Tarım İşletmeciliği

1

2

3

-

-

6

4.

Rekreasyon Yönetimi

-

1

3

-

1

5

5.

Toplam

2

7

8

1

6

24




ÖĞRENCİ SAYISI

No

Bölüm

1. Sınıf

2. Sınıf

3. Sınıf

4. Sınıf

Toplam

1.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

72

55

52

94 273

2.

Gıda Teknolojisi

51 49 25 23 148

3.

Organik Tarım İşletmeciliği

53 35 29 56 173

4.

Rekreasyon Yönetimi

49 49 36 32 166

5.

Toplam

225 188 142 205 760


Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır.  
Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane,