2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI |
Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir. |
AKADEMİK PERSONEL SAYISI |
|||||||
No |
Bölüm |
Prof. Dr. |
Doç. Dr. |
Dr. Öğr. Üyesi |
Öğr. Gör. |
Arş. Gör. |
Toplam |
1. |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
- |
1 |
2 |
1 |
3 |
7 |
2. |
Gıda Teknolojisi |
1 |
3 |
- |
- |
2 |
6 |
3. |
Organik Tarım İşletmeciliği |
1 |
2 |
3 |
- |
- |
6 |
4. |
Rekreasyon Yönetimi |
- |
1 |
3 |
- |
1 |
5 |
5. |
Toplam |
2 |
7 |
8 |
1 |
6 |
24 |
ÖĞRENCİ SAYISI |
||||||
No |
Bölüm |
1. Sınıf |
2. Sınıf |
3. Sınıf |
4. Sınıf |
Toplam |
1. |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
72 |
55 |
52 |
94 | 273 |
2. |
Gıda Teknolojisi |
51 | 49 | 25 | 23 | 148 |
3. |
Organik Tarım İşletmeciliği |
53 | 35 | 29 | 56 | 173 |
4. |
Rekreasyon Yönetimi |
49 | 49 | 36 | 32 | 166 |
5. |
Toplam |
225 | 188 | 142 | 205 | 760 |
Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır. |
Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane, |