2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI |
|
Fakültemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi, Organik Tarım İşletmeciliği ve Rekreasyon Yönetimi bölümlerinde eğitim-öğretim sürdürülmekte olup, Turizm Rehberliği bölümünde program açma çalışmaları devam etmektedir. |
AKADEMİK PERSONEL SAYISI |
|||||||||||||
|
|||||||||||||
No |
Bölüm |
|
Prof. Dr. |
|
Doç. Dr. |
|
Dr. Öğr. Üye. |
|
Öğr. Gör. |
|
Arş. Gör. |
|
Toplam |
1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
- |
1 |
2 |
1 |
2 |
6 |
||||||
2 |
Gıda Teknolojisi |
1 |
4 |
- |
- |
2 |
7 |
||||||
3 |
Organik Tarım İşletmeciliği |
1 |
2 |
3 |
- |
- |
6 |
||||||
4 |
Rekreasyon Yönetimi |
- |
1 |
3 |
- |
- |
4 |
ÖĞRENCİ SAYISI |
|||||||||||
|
|||||||||||
No |
Bölüm |
1. Sınıf |
2. Sınıf |
3. Sınıf |
4. Sınıf |
Toplam |
|||||
1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
49 |
50 |
53 |
38 |
240 |
|||||
2 |
Gıda Teknolojisi |
40 |
1 |
26 |
32 |
120 |
|||||
3 |
Organik Tarım İşletmeciliği |
3 |
21 |
17 |
52 |
130 |
|||||
4 |
Rekreasyon Yönetimi |
41 |
37 |
8 |
20 |
126 |
|||||
5 |
Toplam |
61 |
134 |
70 |
122 |
616 |
|||||
|
Fakültemizde 9 idari personel, 2 hizmetli, 5 sürekli işçi görev yapmaktadır. |
|
Fakültemizde 2 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 2 adet mutfak, 1 adet mantarhane, 17 adet derslik ve 3 adet amfi bulunmaktadır. |
Güncelleme 30.01.2023 16:45:29
Görüntülenme Sayısı: 220