Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafından Teknik Gezi Düzenlendi
- Üniversitemiz
- Haberler
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tarafın...
Ekleme Tarihi :25.04.2024 15:36
Güncelleme Tarihi: 25.04.2024 00:00
Görüntüleme Sayısı :316
Fakültemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mevhibe TERKURAN ve 4. Sınıf öğrencileri tarafından Gıda Formülasyonları ve Duyusal Analiz dersi kapsamında 25.04.2024 tarihinde Adana iline teknik gezi düzenlendi.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Balcalı Süt İşletmesine düzenlenen gezide Süt İşletmesi sorumlusu Dr. Mine Çürük ve Gıda Mühendisi Dr. Tüba Şimşek Mertoğlu tarafından öğrencilere, süt ve süt ürünlerinin üretimin süreçleri hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı.