2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Genel Not Ortalaması Esasına Göre
Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” kapsamında, 2025-2026 Eğitim–Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yatay geçiş (GNO) yapmak üzere Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarına başvuruda bulunan adayların Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
T.C.
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ
(Lütfen tüm alanları doldurunuz.) |
|
YATAY GEÇİŞ TÜRÜ |
KURUMLARARASI GENEL NOT ORTALAMASI (GNO) İLE YATAY GEÇİŞ |
Ülke |
☒ Yurt İçi ☐ Yurt Dışı |
Yatay Geçiş Yapılan Fakülte/Enstitü/YO/MYO |
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi |
2025/2026 / ☒ Güz ☐ Bahar |
S/N |
ÖĞRENCİNİN |
YATAY GEÇİŞ YAPILAN BÖLÜM/PROGRAM |
SONUÇ ASIL/ YEDEK |
KAYIT OLACAĞI SINIF |
||||||
T.C. KİMLİK NO |
ADI SOYADI |
ÜNİVERSİTESİ/ FAKÜLTESİ/ PROGRAMI |
BAŞVURU YAPTIĞI SINIF |
ÜNİVERSİTEYE KAYIT YAPTIRDIĞI YIL/DÖNEM |
GNO |
|||||
1. |
107******** |
Nurçin CEYLAN |
Ardahan Üniversitesi/ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
2023 |
Güz |
3,18/81,80 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
ASIL |
3 |
2. |
106******* |
Büşra IŞIK |
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi/Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
3 |
2023 |
Güz |
75,49 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
ASIL |
3 |
3. |
101******** |
Senanur AĞUŞ |
Iğdır Üniversitesi/ Turizm Fakültesi/Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2 |
2024 |
Güz |
3,21 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
ASIL |
2 |
4. |
118********* |
Şükrü Can BÜLBÜL |
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi/Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/ Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2 |
2024 |
Güz |
3,07 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
ASIL |
2 |
5. |
118********* |
Zülfiye İZCİ |
Şırnak Üniversitesi/ Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu/Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2 |
2024 |
Güz |
3,05 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
ASIL |
2 |
6. |
270********* |
Muhammed Ali SIĞIRCI |
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi/Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu/Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
2 |
2024 |
Güz |
2,51 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
YEDEK |
2 |
15.09.2025 Görüntülenme Sayısı: 48