2024-2025 YILI BİLİMSEL YAYINLAR
Güncelleme 31.12.2023 21:07:04
Bölüm Adı: COĞRAFİ İŞARET TESCİLLİ KEŞKEĞİN TÜRKİYE’DEKİ YEMEK RİTÜELLERİNDEKİ VE YÖRESEL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKTEKİ ÖNEMİ, LOKMAN UĞUR,SEZEN NEVRES,BUYRUK LÜTFİ, Detay Yayıncılık
Editör: ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, AYYILDIZ TUĞRUL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :419, ISBN :978-625-5532-54-1, Bölüm Sayfaları: 117-125
Editör: ÖZDOĞAN OSMAN NURİ, AYYILDIZ TUĞRUL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :419, ISBN :978-625-5532-54-1, Bölüm Sayfaları: 117-125
Tourism Entrepreneurship: Innovative Approaches
Bölüm Adı: Etnosentrik Yeme Tutumlarının Gastronomik Sürdürülebilirlikteki Önemi, SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,DAGAŞAN GÜLCAN, Detay yayıncılık
Editör: GÜÇER EVREN, BALCI EMİNE, AKSOY MUSTAFA, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :857, ISBN :978-605-254-963-6, Bölüm Sayfaları: 205-214
Bölüm Adı: Etnosentrik Yeme Tutumlarının Gastronomik Sürdürülebilirlikteki Önemi, SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,DAGAŞAN GÜLCAN, Detay yayıncılık
Editör: GÜÇER EVREN, BALCI EMİNE, AKSOY MUSTAFA, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :857, ISBN :978-605-254-963-6, Bölüm Sayfaları: 205-214
Yavaş, G. ve Pehlivan, T. (2024, Ocak 5-6). Defnenin Gastronomideki Yeri ve Önemi (Tam Metin). 5th International 5 Ocak Congress On Social Sciences and Humanities, Adana, Proceedings Book, s. 134-147.
Görüntülenme Sayısı: 197