Değerli öğrencilerimiz ve misafirlerimiz,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Kadirli Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı olarak, 21-27 Mayıs 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Haftası" etkinliğimize sizleri davet etmekten mutluluk duyarız.
Etkinliğimizde Sunulacak Lezzetler:
- Sultani Çorba
- Fasulye Fava
- Babagannuş
- Avcı Böreği
- Hünkar Beğendi
- Sultani & Hakani Helva
- Ballı Badem Şerbeti
- Nane Şerbeti
Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini, geleneksel tariflerle harmanlayarak sunacağımız bu özel haftada, katıksız, sürdürülebilir ve sağlıklı mutfak kültürümüzü tanıtmayı hedefliyoruz.
Aşçılık Programı öğrencilerimizin hazırlayacağı bu geleneksel lezzetleri tatmak ve Türk mutfak kültürünün zenginliğini keşfetmek için etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.
Tarih: 23 Mayıs 2025
Yer: Kadirli Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağı
Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Kadirli MYO Aşçılık Programı
#türkmutfağıhaftası #asırlıktariflerletürkmutfağı #katıksız #sürdürülebilir #sağlıklı #geleneksel #21-27mayıs
20.05.2025 Görüntülenme Sayısı: 17