Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi / Müzik Bölümü

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Müzik Bölümü Yetenek Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

Asıl kazanan adaylar için kesin kayıt 07 Eylül 2023 - 11 Eylül 2023

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

 -Sınav sonuçları Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesinin resmi web sayfasında ilan edilir. Ayrıca Fakülte Özel Yetenek Sınavını kazanan asıl ve yedek adayların listeleri Fakülte ilan panolarında duyurulur. Listelerin ilanından sonra verilen tarihler arasında asıl olarak kazanan adayların kayıtları yapılacak ve kontenjanlar dolana kadar ilan edilen yedek listeden kayıtlara devam edilecektir. Kesin kayıt işlemleri Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

 -Kayıt için gerekli tüm belgeler Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın resmi web sayfasında ilan edilir. 

 -Kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıt için gerekli belgeler ile Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na bizzat başvurmaları gerekir. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmez.

Kayıt için istenen belgeler

1) Adayın lise ve dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya geçici mezuniyet belgesi aslı,

2) 2001 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak “Askerlik Durum Beyanı”, 2002 ve daha sonraki yıllarda           doğmuş erkek adaylardan bu beyan istenmeyecektir. Bu beyanda bulunmayanların Fakülteye kaydı yapılmayacaktır.
  3) 2 adet vesikalık fotoğraf (4.5 x 6.0 cm ebadında, son 6 ay içinde ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
  4) 2023 TYT Sonuç Belgesi