Fen Edebiyat Fakültesi / Matematik Bölümü

OKÜ Matematik Bölümü 30 Yeni Öğrencisini Bekliyor

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Lisans programımıza 30 öğrencimizi kabul etmeye hazırız. Bölümümüzde bu sene 3. sınıf ve

2. sınıf öğrencilerimizin yanında YKS-2021 sonuçlarına göre 30 yeni 1. Sınıf öğrencimizi karşılamayı dört gözle bekliyoruz.

2013 yılı itibariyle Yüksek Lisans programında 16 öğrencisini “Matematik Uzmanı” derecesi ile mezun eden Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Matematik Bölümü, öğretim üyelerinin niteliği, zengin ders içerikleri, eğitim-öğretim tecrübesi ve son derece uygun fiziki şartları ile ülkemize, kıymetli öğrencilerimizin geleceğine ve matematik biliminin bizzat kendisine katkıda bulunmaya hazır!

►  Üniversitemizin bulunduğu Osmaniye ilinin doğal, kültürel, tarihi güzellikleri ve ekonomik özellikleri için tıklayın ,

►  2007 yılında kurulan üniversitemizden fotoğraflar için tıklayın ,

►  Bölümümüzün akademik kadrosunu tanımak için tıklayın ,

►  Matematik bölümümüzün lisans dersleri ve ders planı için tıklayın, ders içerikleri hakkında bilgi edinmek için tıklayın ,

► Eğitim hayatınız boyunca faydalanabileceğiniz sosyal tesisler, aktif katılım sağlayabileceğiniz ve tüm ilgi alanlarına hitap eden öğrenci kulüpleri, sağlık hizmetleri ve diğer tüm seçenekleriniz için tıklayın,

►  Erasmus+, Farabi ve Mevlana programları ile eğitiminizi ve sahip olacağınız yeterlilikleri artırma fırsatlarınız için tıklayın ,

►  Fen-Edebiyat Fakültemiz ile ilgili bilgi edinmek için tıklayın .

►  Güncel duyuru ve haberler için bölüm sayfamızı her fırsatta ziyaret etmeyi unutmayın!

Öğrencileri barınma sorunu yaşamayan ender üniversitelerden olan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, ayrıca mecburi ihtiyaçların düşük maliyetlerle karşılanabildiği, yeme-içme hizmetlerinin kaliteli ve nispeten ucuz olduğu, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen bir mevkide, Fakıuşağı mahallesinde konuşlanmıştır.

►  Üniversitemiz Adana’ya 90Gaziantep’e 135Hatay’a 130Kahramanmaraş’a 110 km. ve en yakın havaalanına 95 km. uzaklıktadır. Bulunduğunuz yerin üniversitemize uzaklığını hesaplamak için lütfen tıklayın.

Bonus : Matematik, Anlama ve Bakış Açınızı Değiştirmek konusunda ilgi çekici bir video izlemek ister misiniz?

►►  Dünyayı Anlayabilmenin Gizli Sırrı Matematik

Her türlü soru ve görüşlerinizi bize telefon ya elektronik posta ile iletebilirsiniz.

Tüm üniversite adaylarına hayallerine en güzel yollardan ulaştıkları güzel bir gelecek dileriz.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Matematik Bölümü

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Matematik Bölümü D Blok / Osmaniye