Rektörümüz, Yeni Gün Nevruz konserine katkıda bulunan öğretim elemanlarımıza plaket taktim etti.

Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 25 Mart 2021 tarihinde çevrim içi dinleti olarak gerçekleştirilen "Yeni Gün Nevruz Konseri"ne katkıda bulunan öğretim elemanlarımıza Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'un plaket takdim etmesine yönelik bir program gerçekleştirildi. Programdaki konuşmaların ardından "Yeni Gün Nevruz Konseri"ne katkıları dolayısıyla Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş başta olmak üzere Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Kaan Öztutgan, Dr. Öğretim Üyesi Zülüf Öztutgan, Dr. Öğretim Üyesi Meyser Kaya ve Öğretim Görevlisi Ahmet Can Çakal'a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, teşekkür ederek plaket takdim etti. Plaket takdiminde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un yanı sıra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Altıntaş ile Akademik ve İdari Personel katıldı.

22 Kasım 2022 (Bu haber 177 defa görüntülendi)