Geleceğinize Açılan Kapı...
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
GIDA TEKNOLOJİSİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SEMİNER PROGRAMI

Gıda Teknolojisi Bölüm Seminerleri kapsamında, Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç.Dr. Emel ÜNAL TURHAN’ın danışmanlığında bulunan yüksek lisans öğrencilerinin seminer sunumları 21 Haziran 2022 Salı günü Saat 13.0'te  Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Tüm akademik personelimiz ve  öğrencilerimiz davetlidir.  

GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ SEMİNER SUNUM PROGRAMI

Seminer Saati

Öğrenci Adı-Soyadı

Seminer Konusu

13:00-13:30

Esma KADAKAL

Probiyotik, prebiyotik ve sinbiyotiklerin insan sağlığı açısından önemi

13:30-14:00

Melis KONAZ

Beslenme ve Mikrobiyota: Ne Yersen O’sun!

14.00-14.30

Esabil Emrah KOCA

Atletik Mikrobiyota


17 Haziran 2022
İletişim
Şehit Kansu Küçükateş Mh. 2006 Sokak No 12, Kadirli / OSMANİYE
03288880090
kadirliubf@osmaniye.edu.tr