İletişim
Telefon Rehberi
Geleceğinize Açılan Kapı...
International Relations
International Students
Bilgi Edinme
Telefon Rehberi
İletişim
Türkçe
English
Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Fakültemiz
Fakültemiz
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Misyon ve Vizyon
Temel Değerler
Politikalar
Sayısal Bilgiler
Yönetim
Yönetim
Dekan
Dekan Yardımcısı
Dekan Yardımcısı
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Senato Temsilcisi
Fakülte Komisyonları
Fakülte Koordinatörleri
İdari Birimler
Fakültemizde Görev Yapmış Dekanlar
Bölümler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Tanıtımı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akademik Kadrosu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Tanıtımı
Gıda Teknolojisi Bölüm Tanıtımı
Organik Tarım İşletmeciliği
OTİ Bölüm Tanıtımı
Rekreasyon Yönetimi
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Tanıtımı
Rekreasyon Yönetimi Akademik Kadro
Organik Tarım İşletmeciliği Akademik Kadro
Gıda Teknolojisi Bölümü Akademik Kadro
Öğrenci
Öğrenci
Akademik Danışmanlık
Akademik Takvim
Uyum Programı
Burslar ve Krediler
Yatay ve Dikey Geçiş
Çift Anadal Programları (ÇAP)
Yan Dal Programları
Kısmi Zamanlı Öğrenci
Lisans Ders Programları
Lisansüstü Programlar
Öğrenci Konseyi
Öğrenci Kulüpleri
Staj-Uygulama
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Mezun Bilgi Sistemi ve Mezun Görüşleri
Kalite
Kalite
Acil Durum Eylem Planı
Dış Paydaşlar
Formlar / Dilekçeler
Görev Tanımları
İç Kontrol
İç Kontrol Yönetim Kararlılık Beyanı
İç Paydaşlar
İş Akış Şeması
İş Sağlığı Güvenliği İç Yönergesi
Kalite Komisyonu
Kalite Politikası
Kalite Yönetim Sistemi El Kitabı
Kanunlar
Organizasyon Şeması
Öz Değerlendirme Raporu
Risk Değerlendirme Raporu
Stratejik Plan ve Eylem Planı
Yönergeler
Yönetmelikler
HASSAS GÖREV ENVANTERİ
HASSAS GÖREV TESPİT FORMU
HİZMET ENVANTERİ
KAMU HİZMET STANDARTLARI
YÖNETİM VE İÇ KONTROL SİSTEMİ
İÇ KONTROL BİRİM KOORDİNATÖRLERİ VE ÇALIŞMA GRUBU ÜYELERİ
RİSK KAYIT FORMU
RİSK DEĞERLENDİRME TABLOLARI
BİRİM İŞLEM YÖNERGESİ
İŞ PLANI
Araştırma
Araştırma
Uluslararası
Uluslararası
Aday Öğrenci
Aday Öğrenci
İletişim
İletişim
Akademik
Akademik
Gıda Teknolojisi Bölümü Dersleri
Gıda Teknolojisi Bölümü Ders İçerikleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Dersleri
Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Ders İçerikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dersleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Ders İçerikleri
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Dersleri
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Ders İçerikleri
PERSONEL
Personel Kadromuz
Akademik Personel
İdari Personel
Menu
Menu
Tüm Sorularınız İçin
Tüm Sorularınız İçin
Osmaniye Korkut
Ata
Bize Ulaşın
Telefon +90 000 000 00 00
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Tüm Sroularınız İçin
Tüm Sroularınız İçin
Talep Formu
Bize Ulaşın
Telefon 0462 334 05 50
Bizimle İletişime Geçin! Biz Sizi En Kısa Süre İçerisinde Arayalım.
Kalite Komisyonu
İletişim
Şehit Kansu Küçükateş Mh. 2006 Sokak No 12, Kadirli / OSMANİYE
03288880090
kadirliubf@osmaniye.edu.tr
Aday Öğrenciler
Rektörümüzün Mesajı
Öğretim Üyeleri
Tanıtım Filmi
Faydalı Linkler
Milli Eğitim Bakanlığı
YÖK
KYK
Gençlik ve Spor Bakanlığı